Omni WOWkeys, ένα πληκτρολόγιο για το iPhone

Ο Omni δημιούργησε το WOWKeys, ένα πληκτρολόγιο σχεδιασμένο ειδικά για να λειτουργεί με iPhone. Χάρη στο dock που βρίσκεται στην δεξιά πλευρά του πληκτρολογίου, μας επιτρέπει να φορτίζουμε το iPhone και παράλληλα να το συνδέουμε στο Mac ή στο PC μας.

Το WOWKeys είναι συμβατό τόσο με υπολογιστές Mac όσο και με PC. Οι συμβατές συσκευές με αυτό όμως είναι μόνο το iPhone 3GS και το iPhone 4. Επίσης μπορείτε να βρείτε πάνω στο πληκτρολόγιο 15 hotkeys που μας δίνουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουνε εύκολα το iPhone μας ενώ αυτό είναι συνδεμένο. Στο παρακάτω πινακάκι μπορείτε να δείτε την λειτουργία τους.

Φυσικά μπορείτε να ενεργοποιήσετε άπειρες εφαρμογές από το App Store και να κάνετε το iPhone σας χειριστήριο για media center, multitouch trackpad και σύντομα με την άφιξη του iOS 4.2 media streamer.

Το πληκτρολόγιο δεν κυκλοφορεί ακόμη στο εμπόριο, η τιμή του θα είναι 100$ (περίπου 73€) αν κάποιος αναλογιστεί όλες τις δυνατότητες αυτής της συσκευής τότε δεν μπορούμε να πούμε οτι είναι ακριβή. Στο engadget μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες του πληκτρολογίου.

[via Engadget & iSpazio]