John Carmack, μιλάει για το RAGE για το iPhone και το iPad

Τα νέα είναι ότι ο John Carmack εργάζεται για να φέρει το πολυαναμενόμενο παιχνίδι shooter της id, RAGE  στο iPhone και το iPad. Βασικά για να κερδίσει την προσοχή ο Carmack έδειξε μόνος του ένα τεχνικό demo του παιχνιδιού, με το οποίο πολλοί δεν έβγαλαν άκρη. Έτσι στο blog Bethesda εξηγεί τι ακριβώς ήταν αυτό το demo και γενικότερα το παιχνίδι αυτό.


Λίγα πράγματα που χρειάζεται να γνωρίζουμε έιναι ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ φθηνό, 0.79€ για την lite/free έκδοση και 1.59€ για την ολοκληρωμένη έκδοση. Ακόμα επειδή τα γραφικά του θα είναι πολύ υψηλής ανάλυσης το παιχνίδι θα έχει μέγεθος 1.5GB. Τέλος το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σύντομα κοντά στο τέλος του Νοέμβρη. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρεις μπορείτε να διαβάσετε στο Bethesda blog.

PocketGamer

Neomvri

One thought on “John Carmack, μιλάει για το RAGE για το iPhone και το iPad

  • November 1, 2010 at 18:25
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">John Carmack, μιλάει για το RAGE για το iPhone και το iPad: Τα νέα είναι ότι ο John Carmack εργάζεται για να φέρει… http://bit.ly/aLtgcH</span></span&gt;

Comments are closed.