Ποια είναι η αγαπημένη εφαρμογή στο iPad του Προέδου Μπους;

Δεν συμβαίνει κάθε μέρα αλλά μερικές φορές μας τρώει η περιέργεια να μάθουμε τι μπορεί να κάνει ένα άντρας με τέτοια δύναμη όπως ο George Bush στο iPad του. Η πρώην κυρία Laura Bush, μας εξηγεί τι είδους σχέση μπορεί να έχει τώρα ο πρώην πρόεδρος με αυτή την τεχνολογία, δείχνοντας για ακόμα μια φορά ότι το tablet της Apple είναι πραγματικά ένα εργαλείο για τον καθένα.

Η κυρία πρώην πρόεδρος λέει, κάθε πρωί διαβάζει την αγαπημένη του εφημερίδα, την Wall Street Journal, από το iPad πριν ακόμα αυτή τυπωθεί. Φυσικά καταλαβάνετε ότι ένας άντρας θα πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένος για τις επενδύσεις του, αλλά στον George εκτός από την δουλειά του αρέσουν και τα παιχνίδια και αυτόν τον καιρό του αρέσει πάρα πολύ το Scrabble, αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι που ακονίζει το μυαλό μας.

Η Laura λέει ακόμα ότι ο άντρας της δεν μοιράζεται εύκολα το iPad του, αλλά ούτε και περισσότερα από τα προσωπικά του αντικείμενα, έτσι ελπίζει την επόμενη εβδομάδα στα γενέθλια της να της δωρίσει ένα.

iPad.net

E2
What

One thought on “Ποια είναι η αγαπημένη εφαρμογή στο iPad του Προέδου Μπους;

  • October 30, 2010 at 11:20
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Ποιά είναι η αγαπημένη εφαρμογή στο iPad του Προέδου Μπους;: Δεν συμβαίνει κάθε μέρα αλλά μερικές φορέ… http://bit.ly/aPVP6p #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.