Το Fast Copy κάνει πιο γρήγορη την Αντιγραφή & Επικόλληση στο iOS | Cydia

Ας θυμηθούμε λίγο όταν οι χρήστες iPhone στις εκδόσεις iOS 1.x και 2.x δεν μπορούσαν να κάνουν αντιγραφή και επικόλληση στις συσκευές τους. Εκείνες τις μέρες στο Cydia κάποιοι developers κυκλοφόρησαν ανεξάρτητες εφαρμογές για αντιγραφή και επικόλληση για να δώσουν την δυνατότητα στους χρήστες που η Apple είχε παραβλέψει.

Η Apple μετά παρουσιάσε την αντιγραφή και επικόλληση με ένα popup menu στο iPhone OS 3, και ο Ryan Petrich κυκλοφόρησε το δημοφιλές Action Menu στο Cydia για να το κάνει ακόμα καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες. Τώρα με το iOS 4 ήρθε η ώρα να γίνει και πιο γρήγορο.

Η καθυστέρηση που υπάρχει όταν επιλέγουμε κάτι από το menu της αντιγραφής/επικόλλησης θα εξαφανιστεί με το Fast Copy. Φυσικά μιλάμε για μια διαφορά κλασμάτων δευτερολέπτου αλλά μόλις εγκαταστήσετε το Fast Copy θα μπορέσετε αμέσως να καταλάβετε την διαφορά.

Το tweak Fast Copy μπορείτε να το βρείτε στο repository του BigBoss δωρεάν στο Cydia!

Macstories

One thought on “Το Fast Copy κάνει πιο γρήγορη την Αντιγραφή & Επικόλληση στο iOS | Cydia

  • October 28, 2010 at 23:26
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Το Fast Copy κάνει πιο γρήγορη την Αντιγραφή & Επικόλληση στο iOS | Cydia: Ας θυμηθούμε λίγο όταν οι χ… http://bit.ly/de0d56 #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.