Worms 2: Armageddon | App Store

Κυκλοφόρησε το Worms 2 στο App Store. Το καλύτερο σε πωλήσεις παιχνίδι στρατηγικής είναι ξανά στο App Store για το iPhone, iPod touch και το iPad με καινούρια όπλα, πολλές καινούριες επιλογές για τροποποιήσεις  και φυσικά περισσότερες εκρήξεις!

iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2

[app 355524910]

Αρπάξτε τα όπλα σας και ετοιμαστείτε για μάχη, επειδή τα σκουλήκια είναι πίσω, μεγαλύτερα και πιο βελτιωμένα από ποτέ. Με πολλά game modes μέσα στο παιχνίδι για να μπορέσετε να βρείτε ποιο είναι αυτό που σας ταιριάζει. Μονομαχίστε ενάντια με άλλους 3 φίλους σας μέσα από το multi-player ή παίξτε μόνοι σας την εκστρατία για να γίνετε οι καλύτεροι. Και φυσικά πάρα πολλά καινούρια χαρακτηριστικά που μπορείτε να δείτε εδώ.

Το Worms 2 είναι συμβατό με iOS  3.1.3 ή νεότερο και επίσης είναι Universal, δηλαδή συμβατό με το iPhone, iPod touch και το iPad!

Monomachiste
By

One thought on “Worms 2: Armageddon | App Store

  • October 27, 2010 at 11:33
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Worms 2: Armageddon | App Store: Κυκλοφόρησε το Worms 2 στο App Store. Το καλύτερο σε πωλήσεις παιχνίδ… http://bit.ly/9NXqu4 #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.