Η Apple σε διαπραγματεύσεις για να αποκτήσει την υπηρεσία Spotify;

Ακούγωνται πολλές φήμες ότι η Apple βρίσκεται σε διαπραγματαύσεις για την εξαγορά του Spotify, μια υπηρεσία που προσφέρει χωρίς όριο streaming μουσικής από συγκεκριμένα είδη, σύμφωνα με μια αναφορά της TechCrunch.

Το iClarified άκουσε – ότι η Apple με την Spotify βρίσκονται και πάλι σε συζητήσεις σχετικά με την απόκτηση της αλλά η διαδικασία είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμα. Δεν έχει ακουστεί κάποια τιμή ή κάτι άλλο σχετικό. Αλλά και πάλι είναι ενδιαφέρον που μιλάνε οι δύο εταιρίες.

Ακόμα ακούγεται από μια πηγή τους ότι η Google στο παρελθόν ήταν σε διαπραγματεύσεις για να αποκτήσει την υπηρεσία επίσης.

Η Google ήταν να πληρώσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια για την υπηρεσία. Όμως τελικά η συμφωνία δεν έγινε, επειδή η Google απαιτούσε διάφορα δικαιώματα στα οποία η Spotify ήθελε 800 εκατομμύρια δολάρια και μια εγγύηση αν η συμφωνία είχε πρόβλημα.

Η Spotify ελπίζει στην έναρξη της και στις ΗΠΑ, αλλά υπάρχουν διάφορα προβλήματα και διαπραγματεύσεις με διάφορες δισκογραφικές εταιρείες που ασχολείται  και ενδεχομένως και την αντίσταση της Apple.

iClarified

her

2 thoughts on “Η Apple σε διαπραγματεύσεις για να αποκτήσει την υπηρεσία Spotify;

  • October 27, 2010 at 12:38
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Η Apple σε διαπραγματεύσεις για την για να αποκτήσει την υπηρεσία Spotify;: Ακούγωνται πολλές φήμες ότ… http://bit.ly/abMOhl #GreekiPhone</span></span>

  • October 27, 2010 at 12:39
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Η Apple σε διαπραγματεύσεις για να αποκτήσει την υπηρεσία Spotify ;http://bit.ly/deKt9V</span></span&gt;

Comments are closed.