Η Apple μάλλον ακύρωσε την παραγωγή του λευκού iPhone 4!

Σήμερα φαίνεται είναι η μέρα με όλα τα άσχημα νέα όσων αφορά αυτούς που περίμεναν το λευκό iPhone 4. Μετά τα νέα για πιθανή αλλαγή ημερομηνίας της κυκλοφορίας του λευκού iPhone 4, υπάρχουν περισσότερες φήμες (που δυστυχώς είναι αξιόπιστες) που σύμφωνα με την Apple έχει σταματήσει η παραγωγή του.

Έτσι αν το πρωί είχαμε ελπίδες με τις φήμες που διαβάσαμε για την πιθανή πώληση του λευκού iPhone 4 την άνοιξη, τώρα η κατάσταση έχει αλλάξει και ακούγονται φήμες ότι ποτέ δεν θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε ένα.

Στην πραγματικότητα, αυτό το περιμέναμε: η παρουσίαση μιας καινούριας συσκευής μέχρι την άνοιξη δεν ήταν και η ποιο έξυπνη κίνηση, αν λάβουμε υπόψη ότι σύντομα θα αρχίσουμε να συζητάμε για την πέμπτη γενιά iPhone, που λογικά θα δούμε στο πρώτο τρίμηνο του 2011.

One thought on “Η Apple μάλλον ακύρωσε την παραγωγή του λευκού iPhone 4!

  • October 27, 2010 at 20:29
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Η Apple μάλλον ακύρωσε την παραγωγή του λευκού iPhone 4!: Σήμερα φαίνεται είναι η μέρα με όλα τα άσχημ… http://bit.ly/9Rnasw #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.