Trainyard | Παιχνίδι της εβδομάδας

Κάθε εβδομάδα, η Apple επιλέγει ένα παιχνίδι που έχει της καλύτερες πωλήσεις και βαθμολογίες  για να γίνει γνωστό και στο ευρύτερο κοινό του App Store. Η υπηρεσία αυτή ονομάζεται “To παιχνίδι της εβδομάδας” και για αυτή την εβδομάδα είναι το Trainyard.

[app 348719156]

Το Trainyard είναι ένα καινοτόμο παιχνίδι παζλ που διαφέρει από όλα τα άλλα, ο σκοπός μας στο παιχνίδι είναι να κατευθύνουμε ανάλογα με τα χρώματα τα τρένα που υπάρχουν στους σωστούς σταθμούς. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για download στο App Store και κοστίζει για περιορισμένο χρονικό διάστημα 0,79€ ενώ η αρχική του τιμή ήταν 2,39€.

Μπορούμε να χειριστούμε τα τρένα εύκολα και απλά ζωγραφίζοντας μια γραμμή με το δάχτυλο μας στην οθόνη την οποία θα ακολουθήσει το κάθε τρένο. Πρέπει όμως να βρούμε συγκεκριμένη διαδρομή για το κάθε τρένο ώστε να μην συγκρουστούν μεταξύ τους, βέβαια μπορούμε να σκεφτούμε με την ησυχία μας μιας και δεν υπάρχει όριο χρόνου.

Το παιχνίδι Trainyard είναι συμβατό με το iPhone και το iPod touch, και απαιτεί έκδοση iOS 3.0 ή νεότερο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και ένα βίντεο του παιχνιδιού:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xWtIb7NEYgM&feature=player_embedded[/youtube]

One thought on “Trainyard | Παιχνίδι της εβδομάδας

  • October 23, 2010 at 12:25
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Trainyard | Παιχνίδι της εβδομάδας: Κάθε εβδομάδα, η Apple επιλέγει ένα παιχνίδι που έχει της καλύτερε… http://bit.ly/aF0PQS #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.