Το Phone Disk δωρεάν μέχρι 1η Δεκεμβρίου!

Το Phone Disk είναι ένα καταπληκτικό πρόγραμμα που μας δίνει την δυνατότητα να πλοηγηθούμε στο iPhone, iPod touch ή iPad κατευθείαν από τον Finder χωρίς να χρειαστεί να ανοίξουμε κάποια άλλη εφαρμογή. Η συσκευή σας θα εμφανιστεί στο Desktop  σαν εξωτερικός σκληρός δίσκος και φυσικά μπορείτε να την αφαιρέσετε το ίδιο απλά! Η εφαρμογή Phone Disk είναι διαθέσιμη δωρεάν μέχρι την 1η Δεκεμβρίου!

Κατεβάζοντας και ενεργοποιώντας την εφαρμογή μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, κερδίζεται  την ολοκληρωμένη έκδοση της χωρίς κόστος. Όλα τα μελλοντικά updates θα είναι δωρεάν και η εφαρμογή δεν πρόκειται να λήξει!

Ανοίξτε, αντιγράψτε και αποθηκεύστε αρχεία άμεσα στην συσκευή σας

Εμφανίστε, ανοίξτε, επεξεργαστείτε και αποθηκεύστε εικόνες, έγγραφα και ακόμα περισσότερα αμέσα στην συσκευή σας. Ακόμα (αν έχετε Jailbroken iPhone, iPod touch ή iPad) μπορείτε κάνοντας εγκατάσταση το afc2add και το OpenSSH να δείτε και το root (το σημείο που βρίσκονται τα αρχεία του συστήματος) της συσκευής σας.

Πολλές συσκευές μαζί

To Phone Disk μπορεί να δει ακόμα και πολλές συσκευές μαζί την ίδια στιγμή. Έτσι μπορείτε να μετακινήσετε ή να αντιγράψετε τα αρχεία σας γρήγορα και εύκολα.

Εύκολη στην χρήση

Την εφαρμογή Phone Disk μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε πολύ εύκολα εφόσον προσθέτει ένα εικονίδιο στο menu bar σας.

To Phone Disk  μπορείτε να το κατεβάσετε απευθείας από το επίσημο site του και όπως διαβάσατε θα είναι διαθέσιμο μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Το μόνο που χρειάζεστε για να αποκτήσετε την ολοκληρωμένη έκδοση της εφαρμογή είναι να δώσετε το SN: 2H96A-QK7MX-8GEYK1V-ZR6S8 όταν μας ζητηθεί.

official site

2 thoughts on “Το Phone Disk δωρεάν μέχρι 1η Δεκεμβρίου!

  • October 23, 2010 at 19:19
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Το Phone Disk δωρεάν μέχρι 1η Δεκεμβρίου!: Το Phone Disk είναι ένα καταπληκτικό πρόγραμμα που μας δίνε… http://bit.ly/cQKCAb #GreekiPhone</span></span>

  • October 24, 2010 at 11:25
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">RT @greek_iphone: Το Phone Disk δωρεάν μέχρι 1η Δεκεμβρίου!: Το Phone Disk είναι ένα καταπληκτικό πρόγραμμα που μας δίνε… http://bit.ly/cQKCAb #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.