PingChat! Ultimate Cross-Platform Messenger | App Store

PingChat! Ο Απόλυτος messenger για όλες τις πλατφόρμες

Με το PingChat  μπορείτε να έχετε άμεσα μηνύματα στο iPhone, iPod touch, iPad αλλά και σε Blackberry και  Android. Με το PingChat έχετε πολλές παραπάνω δυνατότητες από ένα απλό chat με κείμενο. Υποστηρίζει φωτογραφίες, βίντεο, ηχητικά μηνύματα, αποστολή επαφών και φυσικά αποστολή τοποθεσίας και όλα αυτά με ένα εντυπωσιακό και όμορφο γραφικό περιβάλλον.

[app 371769677]

Θέλετε να στείλετε μηνύματα στους φίλους σας δωρεάν όπως με το Blackberry Messenger; Αυτή δεν ήταν ακόμα μια εφαρμογή για άμεσα μηνύματα ή για SMS. Είναι απευθείας μηνύματα με push notifications! Το PingChat! είναι ο πιο απλός τρόπος να στείλετε μηνύματα σε φίλους σας με το iPhone, iPod Touch και το iPad. Με την εκκίνηση εφαρμογής θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό Ping! με ένα μοναδικό ID που μπορεί να έχει μόνο μια συσκευή, αυτό σημαίνει ότι όταν χρειαστεί να αλλάξετε συσκευή πρέπει να αφαιρέσε το Ping ID από την παλιά σας συσκευή και να το περάσετε στην καινούρια.

Το Ping δουλεύει οπουδήποτε έχετε δίκτυο 3G ή WiFi. Άν έχετε φίλους που μένουν στο εξωτερικό είναι η καλύτερη εφαρμογή για να μιλήσετε μαζί τους δωρεάν αν έχουν iPhone, Blackberry ή Android φυσικά!

Το PingChat! είναι συμβατό με το iPhone, το iPod Touch, το iPad αλλά και άλλες συσκευές όπως blackberry και Android. Δουλεύει με firmware 3.0 ή νεότερο.

One thought on “PingChat! Ultimate Cross-Platform Messenger | App Store

  • October 19, 2010 at 23:52
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">PingChat! Ultimate Cross-Platform Messenger | App Store: PingChat! Ο Απόλυτος messenger για όλες τις π… http://bit.ly/beWlFn #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.