How to make YouTube play audio in the background using multitasking

Πως να κάνετε το YouTube να παίζει μουσική στο background χρησιμοποιώντας το multitasking

Μέχρι τώρα με την χρήση της εφαρμογής YouTube δεν μπορούσαμε να ακούσουμε μουσική ή ακόμα και κάποιο video στο background μόλις κάναμε κλικ να δούμε το SpringBoard η αναπαραγωγή σταματούσε. Ακολουθώντας των παρακάτω οδηγό θα δούμε πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε το YouTube.app.

Πρέπει να έχετε

  • iOS 4 ή νεότερο
  • Σύνδεση με το internet

Οδηγός

1. Ανοίγουμε το Safari και πηγαίνουμε στην σελίδα του YouTube, http://www.youtube.com. Μετά όπως θα δούμε και στο  μήνυμα που εμφανίζεται στο κάτω μέρος πρέπει να κάνουμε κλικ στο + και αμέσως μετά στο μενού που θα εμφανιστεί επιλέγουμε Add to Home Screen.


2. Στην συνέχεια αφού εμφανιστεί το YouTube σαν εφαρμογή στο SpringBoard για γρήγορη πρόσβαση το ανοίγουμε και ψάχνουμε κάποιο βίντεο.

3. Αφού βρούμε το βίντεο το αφήνουμε να παίζει και βγαίνουμε πατώντας το home μία φορά και βλέπουμε ότι το βίντεο θα σταματήσει να παίζει. Με διπλό κλικ του home τώρα και κάνοντας swipe με το δάχτυλο μας πρός τα δεξιά στην κάτω μπάρα μπορούμε να δούμε ότι το Safari βρίσκετε στην θέση που πριν ήταν το  iPod και φυσικά μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με τον ίδιο τρόπο!

Open

One thought on “How to make YouTube play audio in the background using multitasking

  • October 19, 2010 at 19:49
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">How to make YouTube play audio in the background using multitasking: Πως να κάνετε το YouTube να παίζε… http://bit.ly/9yDnyc #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.