Dexter the Game | App Store

Σχεδόν ένα χρόνο τώρα υπάρχει τώρα το παιχνίδι της αγαπημένης μας σειράς Dexter  στο iPhone και το iPod touch.

[app 327389727]

Το παιχνίδι παραμένει πιστό στον πρώτο κύκλο της σειράς, και επικεντρώνετε στον Dexter έναν serial killer με σκληρό ηθικό που μέρα νύχτα προσπαθεί να σκοτώσει όλους τους ανθρώπους που δεν αξίζει να ζούνε λόγο των κακών τους πράξεων.

Στο παιχνίδι μπορούμε να δούμε όμορφα 3D γραφικά στα 30 frames ανα δευτερόλεπτα και 30,000 πολύγωνα αναπτυγμένα σε HD, μπορείτε να θέλετε να δείτε την ποιότητα στις παρακάτω εικόνες.

Μπορύμε να παίξουμε το παιχνίδι σαν τρίτου ή δεύτερου προσώπου και έχουμε την δυνατότητα να κινήσουμε τον χαρακτήρα με ένα εικονικό joystick ή το accelerometer. Μόλις ο Dexter βρει το θύμα πρέπει να το κάνουμε να ομολογήσει τα εγκλήματα του πριν το σκοτώσει. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολλά εργαλεία και αντικείμενα που θα βρούμε σε διάφορες τοποθεσίες.

Το παιχνίδι Dexter είναι διαθέσιμο για το iPhone, iPod touch και το iPad, απαιτεί firmware 2.2.1 ή νεότερο και δεν έχει ελληνικά. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το preview του παχνιδιού από το toucharcade:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lfe3C-kBVPY&feature=player_embedded[/youtube]

Thanks, iSpazio

Almost a year now there is now a game of our favorite series Dexter on iPhone, iPod touch and iPad. [App 327389727]

One thought on “Dexter the Game | App Store

  • October 19, 2010 at 10:16
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Dexter the Game | App Store: Σχεδόν ένα χρόνο τώρα υπάρχει τώρα το παιχνίδι της αγαπημένης μας σειράς Dexter  στο … http://bit.ly/cUMCX0</span></span&gt;

Comments are closed.