Geohot’s exploit ported into PwnageTool

Η iPhone DevTeam ανακοίνωσε πρν λίγα λεπτά ότι έκανε port το bootrom exploit του Geohot μέσα στο PwnageTool. Η καινούρια έκδοση του PwnageTool θα κυκλοφορήσει λογικά την Κυριακή. Φυσικά θα σας ενημερώσουμε άμεσα σχετικά με αυτό! Μείνετε συντονισμένοι…

Το PwnageTool είναι ένα εργαλείο που μπορείτε να κάνετε jailbreak τις συσκευές σας από το Mac. Αυτό που κάνει ακριβώς είναι ότι δημιουργεί custom firmware για να μπορείτε να κάνετε jailbreak τις συσκευές σας αλλά να μην κάνετε και στο baseband. Αυτό είναι καλό γιατί μπορείτε να έχετε την τελευταία πάντα έκδοση του firmware με παλιό baseband (άμα έχετε αγοράσει από εξωτερικό τη συσκευή σας) άρα μπορείτε να το ξεκλειδώσετε! Μέχρι στιγμής μπορείτε να αναβαθμίσετε την συσκευή σας στο iOS 4.1 και να διατηρήσετε το παλιό σας baseband, MONO με το TinyUmbrella και ΜΟΝΟ για το iPhone 4 ισχύει αυτό! Δείτε εδώ για τον οδηγό.

here

One thought on “Geohot’s exploit ported into PwnageTool

  • October 14, 2010 at 22:09
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Geohot’s exploit ported into PwnageTool:
    Η iPhone DevTeam ανακοίνωσε πρν λίγα λεπτά ότι έκανε port το bootrom exp… http://bit.ly/b479kj</span></span&gt;

Comments are closed.