Instant Heart Rate | App Store

Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει αρκετές εφαρμογές ιατρικής στο App Store. Καμιά όμως δεν είναι όπως το Instant Heart Rate.

[app 395042892]

Με την εφαρμογή Instant Heart Rate μπορείτε να μετρήσετε τους παλμούς της καρδιάς σας. Δεν έχετε παρά μόνο να βάλετε το δάχτυλο σας πάνω στον φακό της κάμερας του iPhone 4 και να το κρατήσετε σταθερό για 10 δευτερόλεπτα. Το αποτέλεσμα θα εμφανιστεί αμέσως στην οθόνη του iPhone.

Η εφαρμογή επίσης μετράει τις ζώνες εκπαίδευσης και σας δείχνει σε πια ζώνη βρίσκεστε. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει η επιλογή στην συγκεκριμένη εφαρμογή για να ενημερώσουμε τους λογαριασμούς των κοινωνικών δικτύων μας όπως είναι το Twitter, το Facebook και άλλα κοινωνικά sites.

Η εφαρμογή κυκλοφόρησε στο App Store αρχές Οκτωβρίου και έχει πάνω από 800,000 downloads και 9,000 πεντάστερες βαθμολογίες!

Βίντεο:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gsW2P3Scevk&feature=player_embedded[/youtube]

Video:

One thought on “Instant Heart Rate | App Store

  • October 13, 2010 at 10:16
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Instant Heart Rate | App Store: Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει αρκετές εφαρμογές ιατρικής στο App Store. Καμιά όμ… http://bit.ly/aSTtSJ</span></span&gt;

Comments are closed.