How to Update iPhone 4 without upgrading the baseband [Mac]

Οδηγός αναβάθμισης του iPhone 4 (αγορασμένο από εξωτερικό) χωρίς αναβάθμιση του baseband (Mac)

Στον παρακάτω οδηγό μπορείτε να δείτε αν έχετε iPhone 4 αγορασμένο από εξωτερικό (π.χ. Αμερική) πως να το αναβαθμίσετε στο iOS 4.1 χωρίς να αναβαθμίσετε το baseband χρησιμοποιώντας το TinyUmbrealla για Mac.

Τι χρειαζόμαστε

Οδηγός

1. Αφού ανοίξουμε το TinyUmbrella.dmg και ρίξουμε το TinyUmbrella.app στα Applications μας, μετά  μπορούμε να ανοίξουμε την εφαρμογή TinyUmbrella.

Αν σας ζητηθεί το password του χρήστη σας δώστε το για να επιτρέψετε στην εφαρμογή να έχει δικαίωμα να κάνει ότι χρειαστεί παρακάτω.

2. Σιγουρευτείτε ότι το iPhone σας  είναι συνδεμένο και ότι το TinyUmbrella έχει καταλάβει τι firmware “φοράει”.

Αν δέν έχετε αποθηκεύσει τα SHSH σας κάντε κλικ στο “Save My SHSH” τώρα.

3. Μετά κάντε κλικ στο “Start Server TSS” και προσέξτε για τυχόν σφάλματα. Μόλις ενεργοποιήθεί σωστά το “Start TSS Server”, θα κλείσει το iTunes αλλά MHN κλείσετε το TinyUmbrella!

Αν δείτε κάποιο σφάλμα μην συνεχίσετε, γιατί δεν θα γίνει σωστά η όλη διαδικασία.*

4. Τώρα ανοίξτε το iTunes ΧΩΡΙΣ να κλείσετε το TinyUmbrella, μετά κάντε κλικ στο Alt και πατήστε Restore, επιλέξτε το firmare για το iOS 4.1 που κατεβάσατε νωρίτερα και συνεχίστε το Restore.

Στο παρακάτω μήνυμα που θα εμφανίσει το iTunes πατήστε Restore.

5. Το iTunes στο τέλος του Restore θα μας δώσει error 1004. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπόρεσε να αναβαθμιστεί το baseband,  άρα δεν χάσατε το unlock σας.

6. Στο TinyUmbrella θα βρείτε ένα κουμπάκι “Kick Device Out of Recovery”

*Σε περίπτωση που δεν δείτε το iPhone να κάνει restart και να ανοίγει κανονικά, κλείστε και ανοίξτε πάλι το TinyUmbrella.

7. Αυτό ήταν, τώρα μπορείτε να δείτε αν όλα πήγαν καλά κοιτώντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληροφορίες. Το Baseband (Modem Firmware) θα πρέπει να είναι το 01.59.00 όπως και στην παρακάτω screenshot.

Via | iClarified

work

One thought on “How to Update iPhone 4 without upgrading the baseband [Mac]

  • October 13, 2010 at 17:08
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">How to Update iPhone 4 without upgrading the baseband [Mac]:
    Οδηγός αναβάθμισης του iPhone 4 (αγορασμένο από εξωτ… http://bit.ly/dCmcM0</span></span&gt;

Comments are closed.