Βγήκε μόλις τώρα το limera1n από τον geohot

Δουλεύει σε iPhone 3GS, iPod Touch 3G, iPad, iPhone 4, iPod Touch 4G!

Update: chronicdevteam use limera1n at your own risk. it has been untested and geohot screwed over @comex who trusted  him to wait.

Update 2: p0sixninja wow, geohot steals our untethered exploit just so he can release first…. talk about

Update 3: chpwn When you can’t jailbreak your iPhone 5, iPad 2, or iPod touch 5G, remember that it’s all thanks to @geohot.

Update 4: StealthBravo

Update 5: Φυσικά και εμέις συμφωνούμε με

TolisKokotas Θα συμφωνήσω κ γω!!! RT @ntinouli: RT @SomniusX: ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΤΙ ΒΓΑΛΕΙ Η DEV-TEAM.. προσοχή στα Unstable του @Geohot

Update 6: pod2g Please geohot return to your “fail” ps3 scene. Leave us alone.

Update 7: p0sixninja we’ll probably go with option C, but i’m too pissed off to work on this tonight. i’m going to go get wasted

Ο Geohot απέτυχε τελείως σήμερα με το limera1n που κυκλοφόρησε… σύμφωνα με το site του και τις τρείς αναβαθμίσεις που έγιναν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το limera1n δεν δουλεύει και ούτε ήθελε να δουλέψει. Το μόνο που ήθελε είναι να κάψει κάποια exploit για να μην μπορέσει η chronicdevteam να κρατήσει την υπόσχεση της.

known bugs
3GS new bootrom is broken, fix pending
some people need to restart to get the Cydia icon to show up after installing
some people still don’t have windows
beta iOS versions aren’t supported

Update 8: posixninja we have 3 options, A) Not release greenpois0n, B) Burn a second bootrom expoit, or C) Break our ETA and implement geo’s exploit

Πολλοί μιλάνε για την τρίτη επιλογή και μάλλον αυτό θα γίνει, τα exploits δεν είναι εύκολο να βρεθούν και πολύ πιο βασικό είναι ότι εαν βρεθούν τα γνωρίζει και η Apple και κλείνει τις τρύπες, όπως ακριβώς έγινε και με το jailbreakme.com όταν βγήκε η αναβάθμιση για την 4.0.2!

Update 9: Πριν λίγο η chronicdevteam αποφάσισε να κυκλοφορήσει το greenpois0n αλλά όχι με το exploit του SHAtter δεν θα διακυνδινέψει να χάσει ένα τόσο γερό exploit που για να διορθώσει η Apple πρέπει να αλλάξει τον επεξεργαστή Α4.

Μια screenshot για τους δίσπιστους, το iPhone 4 με greenpois0n! http://cloud.wstraf.me/2jVh

Η cronicdevteam μας θυμιζει οτι αν θελουμε να κανουμε jailbreak μπορουμε με αυτο

Ακόμα δεν έχει παρθεί η απόφαση για το τι περιμένουμε αύριο! Εμείς θα σας ενημερώσουμε ότι και αν γίνει!

Θα σας ενημερώσουμε με περισσότερα αργότερα!


2 thoughts on “limera1n now! (Updated x9)

Comments are closed.