More Info About Verizon iPhone

Η WSJ πρόσθεσε ακόμα μερικές πληροφορίες στο άρθρο της σχετικά με το αναμενόμενο iPhone της Verizon.

Αρχικά επαληθεύτηκε ότι η CDMA συσκευή θα πουληθεί μέσω της Verizon. Στη συνέχεια σημειώθηκε ότι σε συζητήσεις που έγιναν νωρίτερα, η Verizon εμπόδισε την Apple να πουλίσει το τηλέφωνο μέσω κάποιων retailers.

H Verizon επίσης δεν αποδέχτηκε να μην δώσει την δυνατότητα να πουλάει υλικό όπως μουσική και βίντεο μέσα από την ιδιόκτητη υπηρεσία της.

Αυτή την στιγμή η Apple σκέφτεται για μια συσκευή που θα δουλεύει με (dual-mode) δύο τρόπους και θα επιτρέπει τους χρήστες να χρησιμοποιούν GSM δίκτυα. Αλλά η Verizon τελικά θέλει μια συσκευή η οποία να δουλεύει μόνο σε δίκτυα CMDA. Η Qualcomm που προμηθεύει το βασικό chip για το καινούριο iPhone δεν θέλησε να σχολιάσει την κατάσταση.

Επίσης αναφέρεται στο άρθρο ότι η Apple μιλάει με την Verizon για να κάνει δοκιμές σε πράγματα που θέλησε να έχει από την AT&T αλλά δεν μπόρεσε.

Via | WSJ

2 thoughts on “More Info About Verizon iPhone

  • October 7, 2010 at 20:04
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">More Info About Verizon iPhone: Η WSJ πρόσθεσε ακόμα μερικές πληροφορίες στο άρθρο της σχετικά με το αναμενόμενο i… http://bit.ly/b6NNOq</span></span&gt;

Comments are closed.