Apple TV vs. Google TV Remotes

Αν δούμε στην φωτογραφία στα δεξιά βλέπουμε το χειριστήριο του Apple TV και στα αριστερά το καινούριο χεριστήριο της Sony για το Google TV! Ο Θεός να βάλει το χέρι του πόσο διαφορετικά είναι αυτά τα δύο προιόντα, και φανταστείτε ότι είναι δύο μόνο από τις μεγάλες εταιρίες που θα ετοιμάσουν το σαλόνι επόμενης γενιάς για αυτή την περίοδο διακοπών.

Από την στιγμή που το User Interface της Google αφορά περισσότερο την έρευνα και της Apple την πλοήγηση, μάλλον το κάθε ένα χειρηστήριο είναι σωστά σχεδιασμένο, ή μήπως θα χρησιμοποιούμε τις iOS συσκεύες μας ή τις Android για να χειριστούμε τα TV “κουτιά” μας, οπότε ποιός νοιάζετε για το πως θα μοιάζει το χειριστήριο;

Ποιό προτιμάτε εσείς, το χειριστήριο της NASA ή αυτό με τα λιγότερα κουμπιά και από ένα απλό iPod;

2 thoughts on “Apple TV vs. Google TV Remotes

  • October 6, 2010 at 23:05
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">Apple TV vs. Google TV Remotes:
    Αν δούμε στην φωτογραφία στα δεξιά βλέπουμε το χειριστήριο του Apple TV και στα α… http://bit.ly/9pEiQt</span></span&gt;

  • October 7, 2010 at 13:58
    Permalink

    Η ερώτηση είναι .. το χειρηστήριο της apple μπορεί να κάνει όλες τις λειτουργίες που κάνει (η μαούνα) το χειριστήριο της Google ??

Comments are closed.