LG Optimus Tablet, delay until January

Η LG είχε ανακοινώσει τα φιλόδοξα σχέδια της για φέτος, λέγοντας ότι μέχρι το τέλος του 2010 θα έχει κυκλοφορήσει 10 smartphones και ένα tablet “καλύτερο από το iPad“, αλλά φαίνεται ότι το τελευταίο θα είναι έτοιμο στις αρχές του 2011, λόγω του λειτουργικού συστήματος Android.

Σύμφωνα με το Reuters, στέλεχος της LG επιβεβαίωσε ότι το Android 2.2 Froyo δεν είναι ιδανικό για το slate της εταιρίας, και βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Google για τη χρησιμοποίηση μιας μελλοντικής έκδοσης. Αυτό υποδεικνύει ότι η LG κοιτάζει προς το Android 3.0, το οποίο θεωρητικά προορίζεται για συσκευές με μεγαλύτερες οθόνες.

Όμως, ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί το πότε θα είναι διαθέσιμο, με τις τελευταίες αναφορές να κάνουν λόγο για το τέλος του έτους, κάτι που σημαίνει ότι η LG θα βρεθεί εκτός χρονοδιαγράμματος.

Τα ακριβή χαρακτηριστικά του LG Optimus Tablet παραμένουν άγνωστα, με την LG να δηλώνει στο παρελθόν ότι θα επικεντρωθεί στη δημιουργία περιεχομένου και όχι μόνο στην κατανάλωση του.

Via | techgear

One thought on “LG Optimus Tablet, delay until January

  • October 4, 2010 at 17:17
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">LG Optimus Tablet, delay until January: Η LG είχε ανακοινώσει τα φιλόδοξα σχέδια της για φέτος, λέγοντας ότι μέχρι… http://bit.ly/bsZ6Gy</span></span&gt;

Comments are closed.