Queue Downloads on AppStore

Πόσες φορές σας έχει τύχει να θέλετε να κατεβάσετε κάτι ενώ δεν έχετε WiFi και αυτό να είναι σε μέγεθος μεγαλύτερο από τις προσδοκίες του AppStore; Το AppStore μας επιτρέπει να κατεβάσουμε κανονικά όταν είμαστε συνδεδεμένοι σε WiFi όταν όμως είμαστε σε 3G δίκτυο τα πράγματα δεν είναι το ίδιο, αλλά υπάρχει μια και μόνο επιλογή να κατεβάσουμε εφαρμογές που είναι κάτω τον 20MB. Αυτόν τον περιορισμό έχει βάλει η Apple στα Downloads του AppStore.

Πολλές φορές συμβαίνει όταν γυρίσουμε σπίτι να έχουμε ξεχάσει το όνομα της εφαρμογής  που θέλαμε να κατεβάσουμε. Για αυτό το λόγο, ο Ryan Cash είχε την ιδέα για μια ουρά αναμονής.

Όλο αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα για την δημιουργία μιας λίστας με επιλογές “κράτησε το στη μνήμη” και μόλις φτάσετε σπίτι να υπάρχει μια επιλογή, κατέβασε τα όλα με μία κίνηση του δαχτύλου σας πάνω στην οθόνη. Προφανώς ο κάθε χρήστης θα πρέπει να έχει μια λίστα να κρατάει σημειώσεις με τα ονόματα των εφαρμογών, αλλά φανταστείτε να τα είχαμε απευθείας σε μια λίστα στο AppStore. Τι πιστεύετε δεν θα ήταν ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό;

Via | TUAW

2 thoughts on “Queue Downloads on AppStore

Comments are closed.