iRadio on AppStore

Μια κανούρια ελληνική εφαρμογή που μπορείτε να βρείτε στο AppStore είναι το iRadio, το οποίο κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με το Greek Radio αλλά με όχι τόσο καλό και user friendly interface και χωρίς την δυνατότητα προσθήκης σταθμών της επιλογής σας!

Η εφαρμογή iRadio είναι δωρεάν

Περισσότερα για το iRadio μπορείτε να δείτε εδώ

Screen shot 2009-08-18 at 1.21.35 PM

One thought on “iRadio on AppStore

  • August 18, 2009 at 23:06
    Permalink

    Σε ευχαριστούμε που φιλοξένησες την εφαρμογή μας στο πολύ χρήσιμο site σου!

    Πρέπει να τονίσω πως οι δύο εφαρμογές έχουν μεγάλη διαφορά στη βάση δεδομένων που χρησιμοποιούν μιας και το iRadio GR χρησιμοποιεί την database του http://www.youradio.tv που φυσικά δημιουργήθηκε με πολύ κόπο (links-logos-informations) και εφτασε στην τωρινή της μορφή μετά απο ενάμιση χρόνο σκληρής δουλειάς ενώ η εφαρμογή που με τόσο πάθος υποστηρίζεις χρησιμοποιεί την τυποποιημένη εύκολη λύση του iΤunes .

    Επίσης το iRadio GR έχει την μορφή ραδιοφωνικού portal με κατηγορίες locations πληροφορίες και τη δυνατότητα να βλέπεις ποιό τραγούδι παίζει κάτι που δεν έχει η άλλη. Ξέρω τις αδυναμίες αλλά και τα προτερήματα της εφαρμογής κι επειδή την έχουν δεί πριν κυκλοφορήσει, πολλά κι έμπειρα μάτια επέτρεψέ μου να ξέρω και τις δυνατότητές της! Θέλω επίσης να σου πω πως δημιουργήθηκε απο ανθρώπους που ασχολούνται με το ραδιόφωνο πάνω απο 20 χρόνια ενεργά, στον αέρα και η λέξη “ραδιόφωνο” για μας είναι ιερή!!!!

    Πριν λοιπόν γράψεις πρέπει να σκέφτεσαι να ρωτάς να μαθαίνεις και να κρίνεις ορθά!

    Σε ευχαριστούμε

    Γιώργος – Πάνος (ναι έχουμε κι ονόματα)

Comments are closed.