Readability, διαθέσιμο δωρεάν στο App Store

Μετά από μεγάλη αναμονή είναι επιτέλους στο App Store διαθέσιμη η εφαρμογή Readability. Η εφαρμογή αναπτύχθηκε μέσα από τη συνεργασία της Readability και το design της Teehan + Lax και μπορείτε να την βρείτε τώρα διαθέσιμη Universal στο App Store για iPhone και iPad.

[appscreens 460156587]
[app 460156587]

Για όσους δεν γνωρίζουν την υπηρεσία, το Readability μας επιτρέπει να δούμε οποιαδήποτε σελίδα θέλουμε σε μορφή κειμένου για να κάνουμε την διαδικασία της ανάγνωσης ακόμα πιο εύκολη σε οποιαδήποτε iOS συσκευή και αν είμαστε ή ακόμα και στον browser μας, με ένα ειδικό plugin.

Με την καθαρή τυπογραφία των Hoefler και Frere Jones η εφαρμογή μετατρέπει οποιαδήποτε ιστοσελίδα σε ένα όμορφα καθαρογραμμένο άρθρο για να διαβάσουμε άμεσα ή αργότερα στις iOS συσκευές μας. Τα άρθρα μπορούν να συγχρονιστούν για να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα λειτουργικά συστήματα μέσω της απεριόριστης δυνατότητας αναζήτησης αρχείων στο διαδίκτυο.

Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε και την συνδρομή που κοστίζει λίγο παραπάνω αλλά μπορείτε να έχετε πρόσβαση εκτός από τα πιο πρόσφατα άρθρα σας και στα Reading list σας όπως και την πρόσβαση στο daily digest Reading list του Amazon Kindle.

Ενώ υπάρχουν ήδη υπηρεσίες σαν το Readablility καμία δεν ήταν εντελώς δωρεάν μέχρι στιγμής και για αυτό ο δημιουργός του Instapaper θα πρέπει να ανησυχεί όπως αναφέρει και το 9to5Mac σε πρόσφατο δημοσίευμα του.

Αν έχετε το Tweetbot 2.0 ή νεότερο στις συσκευές σας σίγουρα γνωρίζεται τι είναι το Readability μιας και όπως αναφέραμε πριν λίγο καιρό στο review μας το Tweetbot τώρα έχει ενσωματωμένο το Readability και μπορείτε να το δείτε πηγαίνοντας σε ένα link από αυτό. Φυσικά υπάρχει και το Reader στο Safari που πρόσθεσε η Apple στο iOS 5.

Την εφαρμογή Readability θα την βρείτε διαθέσιμη στο App Store δωρεάν και είναι συμβατή με όλες τις iOS συσκευές και απαιτεί iOS 4.2 ή νεότερο.