Reflection, δείτε την οθόνη του iPhone 4S ή του iPad 2 στο Mac

Η νέα εφαρμογή Reflection που πρόσφατα κυκλοφόρησε για Mac μας επιτρέπει να κάνουμε mirror, δηλαδή να δούμε την οθόνη της iOS συσκευής μας στο Mac χρησιμοποιώντας την δυνατότητα του AirPlay και του OS X Lion και όλα αυτά με μία μόνο εφαρμογή. Με αυτό τον τρόπο ότι βλέπουμε στην οθόνη της iOS συσκευής μας θα εμφανίζεται και στο Mac μας.

Αυτό μας βοηθά να γράψουμε εύκολα έναν οδηγό για μία εφαρμογή να φέρουμε το αγαπημένο μας Tweetbot στο Mac ή ακόμα και να παίξουμε ένα από τα χιλιάδες παιχνίδια που βρίσκονται στο App Store.

Ο developer του AirParrot (άλλο ένα εργαλείο που μας επιτρέπει να δούμε την οθόνη του Mac στο Apple TV) δούλευε πάνω στο Reflection εδώ και αρκετό καιρό και ενώ κυκλοφόρησε χθες την έκδοση 1.0 στο κοινό συνεχίζει να δουλεύει πάνω σε updates. Δείτε την παρουσίαση της εφαρμογής από τον Jeff Broderick στη συνέχεια.

[vimeo]http://vimeo.com/37705300[/vimeo]

Για να χρησιμοποιήσετε το Reflection θα πρέπει να αγοράσετε μία άδεια που κοστίζει περίπου 12€ ενώ ή 5 άδειες φτάνουν τα 30€. Ωστόσο μπορούμε όλοι να δοκιμάσουμε την εφαρμογή πριν κάνουμε την αγορά, εφόσον υπάρχει η δοκιμαστική έκδοση με διάρκεια 10 λεπτών. Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή θα πρέπει να έχετε OS X Lion και το iOS 5 με AirPlay Mirroring το οποίο υποστηρίζει το iPhone 4S και το iPad 2. [Cult of Mac]