Οδηγός: Πως να κάνετε Untethered Jailbreak σε iOS 4.3 για iPhone 3GS με το PwnageTool

Χθες κυκλοφόρησε το iOS 4.3 και σε αυτό τον οδηγό μπορείτε να δείτε το πρώτο bundle (όχι της DevTeam) που θα σας βοηθήσει να κάνετε jailbreak το iPhone 3GS σας untethered, αν φυσικά το bootrom είναι παλιό. Το bundle δημιουργήθηκε από τον χρήστη του iSpazio Criminal90.

Screen shot 2011 02 16 at 4 00 24 π μ 600x535

Απαιτήσεις

  • PwnageTool 4.3 με το καινούριο bundle ενσωματωμένο – download link
  • iOS 4.3 για iPhone 3GS θα το βρείτε εδώ
  • Ramdisk Fixer 1.5.2 – download link
  • iPhone 3GS με παλιό bootrom

Οδηγίες

1. Αντιγράψτε το PwnageTool που κατεβάσαμε πριν στο φάκελο Applications

2. Ανοίξτε και κάντε εγκατάσταση το Ramdisk Boot Fixer. Ανοίξτε το PwnageTool και ψάξτε να βρείτε το firmware που κατεβάσατε πριν, στη συνέχεια αν το iPhone μας είναι από Ελλάδα η γνωρίζουμε ότι είναι ξεκλείδωτο πρέπει να ξετικάρουμε το Activate this iPhone. Μόλις τελειώσετε με τις ρυθμίσεις αυτές πατήστε το κουμπάκι Create για να αρχίσει η διαδικασία κατασκευής του custom ipsw.

3. Μετά θα πρέπει να βάλουμε το iPhone μας σε DFU mode και να τέλος να κάνουμε restore από το iTunes με το καινούριο ipsw που δημιουργήσαμε.

Προσοχή: Αυτός ο οδηγός δεν χρησιμοποιεί το επίσημο bundle της iPhone DevTeam και δεν τον έχουμε δοκιμάσει ακόμα. Κάνετε τα βήματα με δικό σας ρίσκο, διαφορετικά μπορείτε να περιμένετε μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του jailbreak. Όσον αφορά το iPhone 4 μέχρι στιγμής ο οδηγός για το jailbreak είναι αρκετά δύσκολος αλλά θα σας ενημερώσουμε για ότι νεότερο άμεσα.

[iSpazio]