Η Apple κυκλοφόρησε το GarageBand για iPad

Και αμέσως μετά την κυκλοφορία του για iPad, η Apple κυκλοφόρησε επίσης και το GarageBand ακόμα ένα application που είδαμε στην παρουσίαση του iPad 2.

[appscreens 408709785][app 408709785]

Το GarageBand έχει ένα διαισθητικό γραφικό περιβάλλον στο οποίο μπορούμε να δούμε πραγματικά μουσικά όργανα στα οποία μπορούμε πολύ εύκολα να παίξουμε με τα δάχτυλα μας. Με τα smart instruments οι χρήστες που δεν ξέρουν να παίξουν κάποιο μουσικό όργανο αλλά συνεχίζουν να θέλουν να παίξουν μουσική μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μουσικά όργανα που παρέχει η εφαρμογή και να παίξουν εύκολα μια μελωδία και  κάποιες νότες ακόμα και αν στην πραγματικότητα δεν ξέρουν να παίζουν μουσική.

Για τους εξειδικευμένους χρήστες το GarageBand φέρνει την δυνατότητα έτσι ώστε να μπορούν να φτιάξουν και να μιξάρουν την μουσική τους σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον με πολλά κανάλια, δυνατότητα εγγραφής ήχου, δυνατότητα εξαγωγής μουσικά όργανα αφής με ρεαλιστικό γραφικό περιβάλλον για τα ντραμς, τις κιθάρες, τα synthesizers, τα πιάνο και άλλα.

Το GarageBand για iPad είναι μια εφαρμογή που λειτουργεί πλήρως και έχει γίνει σωστή μεταφορά από την έκδοση για Mac. Φυσικά υπάρχουν διάφορα πρόσθετα όπως το multitouch ή ακόμα και η υποστήριξη του accelerometer όταν παίζουμε κάποιο μουσικό όργανο.

[MacStories]