Χθες ήταν η μεγάλη μέρα όπως κάθε χρόνο για την Apple. Μέσα από μια ζωντανή παρουσίαση είδαμε στην WWDC 2017 το tvOS 11, το watchOS 4, το macOS High Sierra και το iOS 11 και ποιές θα είναι οι νέες τους δυνατότητες με την κυκλοφορία τους αυτό το φθινόπωρο.

iPad Pro 10.5-inch

Μαζί με το software όμως και όπως αναφέρει πολύ σωστά και το 512Pixels υπήρξαν και κάποιες ανακοινώσεις για hardware. Συγκεκριμένα η Apple ανακοίνωσε το νέο iPad Pro 10.5 inch έδωσε ένα μικρό update για την σειρά με τα iMac και τα MacBook Pro και μας αποκάλυψε το νέο iMac Pro που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο. Μαζί με το iMac Pro όμως θα δούμε και το νέο HomePod (ηχείο για να rockαρουμε στο σπίτι μας βασισμένο στο Apple Music και με δυνατότητα Siri).

Αν και στην WWDC 2017 δόθηκε η Developer Preview έκδοση θα πρέπει να περιμένουμε για μια πιο stable έκδοση του iOS 11 και του νέου macOS δεν μπορούμε να κρύψουμε ότι πρόκειται για δύο σημαντικά updates.

To High Sierra φέρνει αρκετές βελτιώσεις στο Mail, Safari, Photos, αλλάζει το file system HFS+ σε APFS, ανανεώνει το Metal στην έκδοση 2 και φέρνει την υποστήριξη για VR.

 

Δείτε τα video στη συνέχεια!

WWDC 2017 First video Apocalypse


 

Το iMac Pro έρχεται για να δώσει την μέγιστη δυνατότητα στους Pro χρήστες και να επιτρέψει στην Apple να μην σκεφτεί τον λεπτό σχεδιασμό στο επόμενο Mac Pro, αλλά την δυνατότητα επέκτασης του.

iMac Pro Sneak Peek 

Το HomePod είναι το νέο ηχείο της Apple με επεξεργαστή A8 και 7 tweeters, δύο διαφορετικά χρώματα (λευκό και μαύρο) 6 μικρόφωνα και ένα sub 4-ιντσών που θα κάνει την διαφορά σε όποιο χώρο του σπιτιού σας και αν το τοποθετήσετε.

 

HomePod Video Introduction


 

Το νέο iPad Pro 10.5-inch με μικρότερο bezel οθόνη και 120Hz refresh rate ήρθε για να κάνει την διαφορά.

iPad Pro Videos


 

iPad Pro Ads 

Τα βασικά κομμάτια του keynote (9to5Mac Supercut)


 

Οι 11 καλύτερες δυνατότητες του iOS 11


 

Και για όσους το ψάχνουν, Dark mode στο iOS 11 ή αλλιώς Smart Invert colors