watchOS 2

watchos2 update greekiphone

Πριν λίγη ώρα η Apple έδωσε στο κοινό το watchOS 2. Τη νέα αναβάθμιση μπορούμε να την περάσουμε στο Apple Watch μας δωρεάν αρκεί να έχουμε κάνει την αναβάθμιση iOS το iPhone μας στο iOS 9.

Μερικές νέες δυνατότητες του watchOS 2 είναι η δυνατότητα να προσθέσουμε στη λίστα με τα αγαπημένα, άλλες επαφές χωρίς να χρησιμοποιήσουμε το iPhone μας.

Το Time Travel που μας επιτρέπει με την χρήση του Digital Crown να μεταφερθούμε σε συγκεκριμένη ώρα και έτσι να δούμε τα επόμενα ραντεβού μας, τον καιρό εκείνη την ώρα ή ακόμα και την ώρα σε κάποια άλλη χώρα. Γενικά, μας επιτρέπει ανάλογα με την Face της οθόνης μας να τρέξουμε μπροστά και αυτό ενημερώνει όλα τα στοιχεία πάνω στην οθόνη, είτε αυτό είναι η ώρα, τα ραντεβού, η παγκόσμια ώρα για χώρα της επιλογής μας, αλλά και την θερμοκρασία.

Η νέα έκδοση φέρνει επίσης νέα Faces που μας επιτρέπουν να έχουμε στην οθόνη του Apple Watch κάποια default Timelapse, Photo Albums ή κάποια σταθερή φωτογραφία. Ακόμα τα ήδη υπάρχον Faces από την έκδοση watchOS 1 ανανεώνονται και φέρνουν νέα χρώματα και καλύτερη κατηγοριοποίηση.

Για να μπορέσετε να αναβαθμίσετε το Apple Watch σας στην έκδοση watchOS 2 θα πρέπει πρώτα να βρίσκεστε στην έκδοση iOS 9 στο iPhone σας. Την αναβάθμιση θα την βρείτε στην εφορμογή Watch στο iPhone σας και εφόσον η μπαταρία στο Apple Watch σας είναι πάνω από 50% μπορείτε να την περάσετε από το μενού General > Software Update.