iOS 8 Beta 5

ios 8 beta 5

Όπως περιμέναμε η Apple έδωσε χθες στους Developers την πέμπτη beta για το iOS 8 με αρκετές βελτιώσεις στο iCloud Drive, στο γραφικό περιβάλλον αλλά και στις native εφαρμογές.

Συγκεκριμένα τώρα στο iCloud μπορούμε να δούμε τρεις ανανεωμένες επιλογές-εικονίδια για Backup, iCloud Drive και Keychain. Μαζί με όλες τις αλλαγές υπάρχουν και βελτιώσεις που αφορούν τη νέα εφαρμογή Health, η δυνατότητα για SMS Relay που θα επιτρέψει και τις υπόλοιπες συσκευές μας να λαμβάνουν SMS, μια νέα επιλογή στο iCloud Photos με δυνατότητα να κρατάμε το original/full size αρχείο φωτογραφίας στο Cloud και να έχουμε μικρότερες στη συσκευής μας και ένας διακόπτης για αυτόματη-προβλέψιμη αλλαγή του πληκτρολογίου, όταν και αν αυτό χρειαστεί. Επίσης για πρώτη φορά υπάρχουν αλλαγές στα γραφικά στο Apple TV software Beta 4 και τα εικονίδια αλλά και η γραμματοσειρά μοιάζουν πιο πολύ σε αυτά του iOS 7, ίσως μέχρι να κυκλοφορήσει η τελική έκδοση να δούμε αλλαγές γενικότερα στο γραφικό περιβάλλον και του Apple TV.

Το iOS 8 πρόκειται να κυκλοφορήσει μαζί με το νέο iPhone λίγο μετά το καλοκαίρι ενώ η πρώτη beta δόθηκε στους Developers μετά το Special Event στις 2 Ιουλίου.

Αν είστε ήδη στο iOS 8 beta 4 που κυκλοφόρησε πριν δύο εβδομάδες μπορείτε τώρα να κάνετε Update στην beta 4 από τις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού ή να το κατεβάσετε από το iOS Developer Center.

One thought on “iOS 8 Beta 5

Comments are closed.