Star Wars: Commander

Ένα νέο παιχνίδι κυκλοφόρησε σήμερα στο App Store από την Lucas Arts, πρόκειται για το Star Wars: Commander που θυμίζει αρκετά το γνωστό Clash of Clans

Για να ξεκινήσουμε να παίζουμε θα πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ των επαναστατών (Rebel Alliance) ή της αυτοκρατορίας (Galactic Empire) και αυτή η επιλογή θα μας δείξει και με ποιούς χαρακτήρες θα παίξουμε στο παιχνίδι, ποια οχήματα θα χρησιμοποιήσουμε όπως επίσης και ποια κτήρια θα πρέπει να φτιάξουμε και να αναβαθμίσουμε. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι είναι απλό και θα πρέπει απλά να εκπαιδεύσουμε τους στρατιώτες μας, να τους στείλουμε σε διάφορες μάχες και φυσικά να κάνουμε τις διαφόρες αποστολές.

Το παιχνίδι δίνει επίσης και την βοήθεια της clan που εδώ ονομάζεται Squad, πρόκειται για την ομάδα στην οποία θα επιλέξουμε να μπούμε και αυτή θα βοηθήσει στην περίπτωση προβλήματος στη μάχη ή ακόμα και στην άμυνα που θα χρειαστούμε αν ο εχθρός μας χτυπήσει. Εκτός από τις αναβαθμίσεις το παιχνίδι προσφέρει και ταξίδια στους γύρω πλανήτες για ειδικές αποστολές, δίνοντας έτσι μια μεγαλύτερη πλοκή και βάθος στην ιστορία.

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα. Download link

httpv://www.youtube.com/watch?v=U-KwranRd6w