Νέα MacBook Pro με Retina Display

new macbookpro retina greekiphone

Όπως περιμέναμε από τις φήμες που κυκλοφόρησαν σε διάφορα sites τις τελευταίες μέρες, σήμερα η Apple κυκλοφόρησε την νέα ανανεωμένη σειρά MacBook Pro with Retina display.

To κάθε μοντέλο 15 ιντσών έρχεται τώρα με νέους επεξεργαστές που ξεκινάνε με 2.2 GHz (turbo boost 3.4 GHz) στο βασικό μοντέλο ενώ στο αμέσως επόμενο φτάνει τα 2.5 GHz (turbo boost 3.7 GHz). Οι μνήμες στα καινούρια MacBook Pro 15″ είναι στα 16GB και το chip γραφικών παραμένει αυτό της NVIDIA GeForce 750 με 2GB VRAM. Ακόμα υπάρχει και η επιλογή για τον επεξεργαστή 2.8GHz που έχει turbo boost 4.0GHz.

Τώρα το 13 ίντσες MacBook αναβαθμίζεται με i5 2.6 GHz (turbo boost 3.1 GHz) για τα δύο πρώτα μοντέλα ενώ υπάρχει και ένα τρίτο στη σειρά με 2.8 GHz (turbo boost 3.1 GHz και 3.3 GHz) και φυσικά υπάρχει η επιλογή για επεξεργαστή 3.0 GHz (turbo boost 3.5 GHz). Επίσης, ακόμα και το πιο φθηνό MacBook της σειράς έρχεται τώρα με 8GB μνήμη ενώ η χωρητικότητα τους παραμένει στα ίδια με την διαφορά ότι υπάρχει δυνατότητα για δίσκο που φτάνει το 1TB.

Οι τιμές των Retina MacBook παραμένουν οι ίδιες, υπάρχει όμως μια μείωση της τάξης των 100 δολαρίων στην τιμή του MacBook Pro χωρίς Retina οθόνη και στο MacBook Pro Retina 15 ιντσών στα 2.5 GHz.

Apple PR