OS X Yosemite Developer Preview 3

osxyosemite-dp3

Μαζί με το iOS 8 beta 3 που είδαμε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε η Apple έδωσε στους Developers και την τρίτη Developer Preview έκδοση για το OS X Yosemite. Αν στην προηγούμενη έκδοση προσπαθήσαμε να κάνουμε κλήσεις και να βρούμε τρόπους για να χρησιμοποιήσουμε γενικότερα όλες τις νέες δυνατότητες με το Handoff και το Continuity τώρα μπορούμε απλά να το δοκιμάσουμε μιας και τα περισσότερα bugs από προηγούμενες εκδόσεις δεν υπάρχουν πια. Επίσης με την νέα Developer Preview θα δούμε και την επιλογή Dark στο System Preferences > General που δίνει ένα μαύρο theme στο OS X για πρώτη φορά.

Το Dark γενικότερα είναι κάτι που προσθέτει η Apple στο σύστημα της απλά για να μην αποσπά τον χρήστη όταν δουλεύει σε Pro εφαρμογές όπως το FinalCut το Logic και άλλες και δίνει στο σύστημα μια μαύρη μπάρα μενού αλλά και ένα μαύρο 2D Dock. Χωρίς να έχει γίνει αναφορά γενικότερα σε μαύρα παράθυρα και γενικότερα πιο σκοτεινό περιβάλλον από αυτό που γνωρίζουμε σαν OS X τα τελευταία χρόνια.

Αν έχετε ήδη εγκατεστημένο το OS X Yosemite Developer Preview μπορείτε να κάνετε update από το App Store διαφορετικά θα πρέπει να αποκτήσετε το redeem code από το Mac Developer Center για να κάνετε εγκατάσταση το νέο λειτουργικό.

Thanks creative.artworks