H Apple ανακοίνωσε Πρόγραμμα ανταλλαγής τροφοδοτικού USB για Apple 5W Ευρώπη

apple european 5w adapter exchange program greekiphone

Σήμερα η Apple ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα αντικατάστασης για 36 χώρες για το μοντέλο A1300 του Ευρωπαϊκού φορτιστή 5W. Αυτό που αναφέρει η εταιρία είναι ότι υπάρχει περίπτωση να υπερθερμαίνεται και να προκαλέσει προβλήματα σε κάποιες περιπτώσεις.

Οι φορτιστές με αριθμό μοντέλου A1300 άρχισαν να κυκλοφορούν με το iPhone 3GS, το iPhone 4 και το iPhone 4s που κυκλοφόρησαν από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι το Σεπτέμβριο του 2012. Η Apple τώρα αλλάζει όλους τους φορτιστές στους οποίους αναγράφεται ο αριθμός 1300 αρκεί να επισκευτείτε ένα επίσημο Apple Retail Store ή Apple Service Provider και αυτοί θα σας αλλάξουν τον φορτιστή αφού κοιτάξουν την επαλήθευση του Serial Number που αναγράφεται στο iPhone σας.

Η Apple έχει προσδιορίσει ότι, σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, το τροφοδοτικό USB για Apple 5W Ευρώπη μπορεί να παρουσιάζει υπερθέρμανση και να αποτελεί έναν κίνδυνο ασφαλείας. Αυτό το τροφοδοτικό συνόδευε όλα τα μοντέλα iPhone 3GS, iPhone 4 και iPhone 4s που εστάλησαν την περίοδο Οκτώβριος 2009 έως Σεπτέμβριος 2012 στις χώρες που αναφέρονται παρακάτω. Επίσης, πωλούνταν την περίοδο αυτή και ως μεμονωμένο αξεσουάρ.

Η ασφάλεια των πελατών αποτελεί πάντα την πρώτη προτεραιότητα της Apple και έχουμε λάβει εθελοντικά την απόφαση ανταλλαγής κάθε προβληματικού τροφοδοτικού με ένα καινούριο, επανασχεδιασμένο τροφοδοτικό, χωρίς χρέωση. Συνιστούμε στους πελάτες μας να ανταλλάξουν οποιοδήποτε προβληματικό τροφοδοτικό με ένα καινούριο το συντομότερο δυνατό, ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία ανταλλαγής.

Σημείωση: Άλλα τροφοδοτικά USB Apple 5W δεν αποτελούν μέρος αυτού του προγράμματος.