Σύγκριση του iPhone 6 με διάφορα Android Smartphones

Τον τελευταίο καιρό όπως θα έχετε παρατηρήσει, πολύς κόσμος ασχολείται με το αναμενόμενο iPhone 6. Έτσι, ένα μέλος από το MacRumors, έκανε μια σύγκριση ανάμεσα σε διάσημα Android Smartphone και στο υποτιθέμενο iPhone 6.

Φυσικά το iPhone 6 δεν είναι πραγματικό, αλλά η σύγκριση γίνεται σύμφωνα με τις φήμες που έχουν ακουστεί! Στην φωτογραφία παραπάνω βλέπουμε την σύγκριση με το Motorola Moto X και το LG G2 Mini που διαθέτουν οθόνη 4.7 ιντσών. Παρατηρούμε ότι παρόλο που τα 3 αυτά smartphone έχουν ίδια διάσταση οθόνης, το iPhone είναι πιο μεγάλο λόγω του Touch ID και του συμμετρικού design των bezel που ακολουθεί η Apple.

Εδώ βλέπουμε το iPhone 6 σε σύγκριση με το Nexus 5 και το LG G2 που έχουν οθόνες 5 ιντσών και 5.2 ιντσών αντίστοιχα. Το μέγεθος τους μοιάζει ίδιο αλλά η οθόνη έχει διαφορά. Ο λόγος είναι ο ίδιος που αναφέραμε παραπάνω.

Τέλος, η σύγκριση εδώ γίνεται με το HTC One(m8) και το Samsung Galaxy S5 που διαθέτουν οθόνη 5 ιντσών και 5.1 ιντσών αντίστοιχα. Εδώ βλέπουμε και τις 2 Android συσκευές να είναι μεγαλύτερες από το iPhone 6 με την οθόνη 4.7 ιντσών.

Όλα αυτά όμως παραμένουν φήμες. Η Apple ακούγεται ότι θα κυκλοφορήσει 2 μεγαλύτερα iPhone αυτό το Φθινόπωρο. Ένα 4.7 ιντσών που βλέπουμε ως παράδειγμα πιο πάνω και ένα 5.5 ιντσών.

Κατά την άποψη μου, οι 5.5 ίντσες είναι too much για ένα τηλέφωνο ουσιαστικά. Ακόμα και αν βγει σαν μοναδική συσκευή ένα iPhone 5.5 ιντσών, κάτι που θεωρώ απίθανο σαν γενικότερο σενάριο, θα προτιμήσω το 5s. Αντίθετα τις 4.7 ίντσες τις θεωρώ ιδανικό μέγεθος για ένα τηλέφωνο.

[via MacRumors]