iTunes Movie Trailers – Update με κριτικές από Rotten Tomatoes και Push Notifications

itunes trailers updated greekiphone

Η εφαρμογή της Apple, iTunes Trailers αναβαθμίστηκε πριν λίγο με αρκετές βελτιώσεις. ΜΙα από τις πιο σημαντικές αλλαγές είναι τα Push Notifications, κάτι που μας δίνει την επιλογή για ειδοποίηση όταν οι ταινίες που έχουμε στα αγαπημένα αρχίσουν να προβάλονται στον κινηματογράφο ή κυκλοφορήσουν στο iTunes.

Ακόμα στην καινούρια έκδοση μπορούμε να διαβάσουμε ολόκληρα τα reviews από το γνωστό site Rotten Tomatoes εκτός από τις βαθμολογίες που ήταν το μόνο που μπορούσαμε να δούμε μέχρι και την προηγούμενη έκδοση.

Ακόμα με το update θα δούμε αρκετές άλλες δυνατότητες, όπως το μοίρασμα κάποιων link με το AirDrop και φυσικά τα διάφορα bugfixes που υπάρχουν σε κάθε νέα έκδοση. Την εφαρμογή μπορείτε να να την βρείτε τώρα στο Αμερικάνικο App Store και να την αποκτήσετε εντελώς δωρεάν. Αν δεν έχετε ακόμα Αμερικάνικο λογαριασμό ακολουθήστε τον οδηγό μας.

This update includes the following improvements: • Add a movie to Favorites to be notified when it debuts in theaters or becomes available in the iTunes Store • Read critic reviews provided by Rotten Tomatoes for movies that are in theaters, right from the app • Share links to your favorite movie trailers using AirDrop • Additional bug fixes and performance improvements