Η Apple ετοιμάζεται να δώσει το iOS 7.1 beta 4 αύριο στους Developers

apple ios 7.1 beta 4 greekiphone

Πριν δύο εβδομάδες η Apple κυκλοφόρησε την τρίτη beta για το iOS 7.1 που μετά από καθημερινή χρήση θα λέγαμε είναι αρκετά πιο σταθερή και πιο γρήγορη από το διαθέσιμο iOS 7.0.4 που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Φυσικά είναι beta το οποίο σημαίνει ότι μαζί με τις αλλαγές του, φέρνει και διάφορα μικρά bugs.

Στο iOS 7.1 beta 3 όπως είδαμε και από το 9to5Mac αλλάζει λίγο το γραφικό περιβάλλον του iOS 7, αλλά όχι τα εικονίδια όπως πολλοί περιμένουν από την στιγμή που κυκλοφόρησε η 7 έκδοση του. Αντίθετα θα δούμε αλλαγές σε ότι αφορά κλήσεις, την οθόνη του πληκτρολογίου κλήσεων, στην εισερχόμενη και τρέχουσα κλήση και στις μπάρες για σβήσιμο της συσκευής ή απάντησης του τηλεφώνου. Ακόμα, φαίνεται ότι υπάρχει μια βελτίωση και στην μπαταρία χωρίς όμως να έχουν γίνει αρκετές δοκιμές με όλες τις συσκευές παρά μόνο με το iPhone 5s.

Ακόμα σύμφωνα με το BGR είναι πολύ πιθανό η beta 4 για το iOS 7.1 να κυκλοφορήσει αύριο και να φέρει διάφορες άλλες αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον όπως και αρκετές διορθώσεις στο πληκτρολόγιο αλλά και γενικότερα στο σύστημα. Το iOS 7.1 beta κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 13.

One thought on “Η Apple ετοιμάζεται να δώσει το iOS 7.1 beta 4 αύριο στους Developers

Comments are closed.