iPad 5 και νέο iPad mini μέχρι το τέλος του 2013;

ipad mini end ipad 5 by the end of 2013 greekiphone

Παρότι η 10η Σεπτεμβρίου πλησιάζει, και σίγουρα την προσοχή μας θα μονοπωλήσουν τα νέα μοντέλα iPhone, οι φήμες, οι αναλύσεις ειδικών, τα άρθρα κλπ, που αφορούν την Apple και τα λοιπά προϊόντα της, δεν σταματούν ποτέ!

Αυτή τη φορά περί iPad ο λόγος, μιας και καιρό τώρα μας απασχολούν φήμες και leaks απο τα επερχόμενα iPad 5/iPad mini. Ο Ming-Chi Kuo, αναλυτής της KGI Securities παρουσιάσε μια ενδιαφέρουσα άποψη σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της εταιρείας. Σύμφωνα με έρευνές του λοιπόν, κατασταλάζει πως, η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2013, 2 μοντέλα iPad που δεν θα είναι άλλα απο το πολυαναμενόμενο iPad 5 καθώς και το iPad mini 2 όπως το ονομάζει, το οποίο θα διαθέτει Retina οθόνη. Προβλέπει πως και τα 2, θα “φορούν” επεξεργαστή Α7Χ, μια μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με τον A5 του τρέχοντος μοντέλου iPad mini, ο οποίος θα είναι ικανός να διαχειριστεί σωστά τις απαιτήσεις των Retina οθονών που θα φέρουν και οι 2 συσκευές.

Επιπρόσθετα, ο Kuo θεωρεί, πως η Apple θα κυκλοφορήσει ένα ακόμα μοντέλο iPad mini, χωρίς Retina οθόνη, για να διατηρήσει χαμηλά το κόστος και να ανταγωνιστεί τα middle end μοντέλα των άλλων εταιρειών. Μένει να δούμε κατά πόσο θα επαληθευτεί!

[via MacRumors]