Το πρώτο χειριστήριο παιχνιδιού για το iPhone “Made for iPhone”;

iPhone 5 gamepad from logitech?

Το iOS 7 όταν κυκλοφορήσει θα φέρει πολλές εκπλήξεις και σύμφωνα με το SDK υπάρχουν περισσότερα από 1500 APIs που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι Developers. Mέσα σε αυτά βρίσκεται και η υποστήριξη για το MFi (Made for iPod/iPhone/iPad), τα χειριστήρια παιχνιδιού για τις αγαπημένες μας συσκευές. Όλα αυτά τα APIs θα επιτρέψουν στο μέλλον τους διάφορους κατασκευαστές να φτιάξουν χειριστήρια παιχνιδιών για τις Apple iOS συσκευές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες η Apple δουλεύει με την Logitch και την MOGA έτσι ώστε να κατασκευάσει χειριστήρια παιχνιδιών για τις iOS συσκευές. Το site Kotaku δημοσίευσε νωρίτερα σήμερα μια φωτογραφία στην οποία ισχυρίζεται ότι βλέπουμε το νέο αυτό χειριστήριο που κατασκεύασε η Logitech. Το site μιλάει για την πηγή της φωτογραφίας και για το πόσο πρόκειται να δούμε φέτος αυτό το χειριστήριο.

Με τον Steve Jobs να μην είναι πια μαζί μας και να πει ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι τόσο κομψά για αυτή την συσκευή, φαίνεται ότι φέτος θα δούμε gamepad για τις iOS συσκευές και ένα από αυτά θα είναι Logitech. Για όσους έχουν όμως διάφορα άλλα χειριστήρια (όπως Wii, αλλά Logitech) και έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν με τις συσκευές μας θα είναι και αυτά συμβατά. Το Kotaku μας λέει ότι δεν μπορεί να αναφέρει ποιος έστειλε την φωτογραφία αλλά μόνο ότι η πηγή είναι αξιόπιστη. Το χειριστήριο είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωρέσει το iPhone 5.