Η Apple προσθέτει ταινίες στο Ελληνικό iTunes in the Cloud

movies on itunes in the cloud greekiphone

Όπως αναφέρει και το 9to5Mac, πριν λίγο η Apple έδωσε την δυνατότητα σε ακόμα περισσότερες χώρες να έχει τις ταινίες στο iTunes in the Cloud, ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτές οπουδήποτε έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο.

Αρχικά κοινοποιήθηκε από το Γαλλικό site iGen.fr το οποίο ανέφερε ότι η Apple άρχισε να προσθέτει στο iTunes in the Cloud ταινίες αλλά και σειρές στη Γαλλία. Συγκεκριμένα αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν τώρα να κατεβάζουν το περιεχόμενο που έχουν αγοράσει από το iTunes σε διάφορες Apple συσκευές. Η δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη στην Αμερική και άλλες χώρες από το 2011.

Το The Next Web αναφέρει επίσης μέσω του Twitter ότι είναι αρκετοί χρήστες που αναφέρουν την πρόσβαση στις τηλεοπτικές σειρές και τις ταινίες μέσα από το iTunes in the Cloud είναι τώρα διαθέσιμο στην Ολλανδία, την Σουηδία και σιγά σιγά στη χώρα μας. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν η Apple έχει αρχίσει όντως να επεκτείνει την υπηρεσία αυτή προς άλλες χώρες και δεν έχει ανανεώσει την σελίδα με την διαθεσιμότητα των υπηρεσιών iTunes αλλά σίγουρα μπορείτε να δείτε τις ταινίες που έχετε αγοράσει από το iTunes Store στο iTunes in the Cloud.