Instatube – Ήρθε ο αντικαταστάτης του TubeBox!

TubeBox for iPhone and iPad greekiphone

Εαν συνηθίζετε να βλέπετε πολλά βίντεο στην iOS συσκευή σας και κάποια απο αυτά τα θέλατε ακόμα και ενώ είστε offline, τότε ξέρετε σίγουρα το TubeBox που έκανε ακριβώς αυτή τη δουλειά! Πέρα απο αναπαραγωγή βίντεο σε YouTube και Vimeo, σας έδινε τη δυνατότητα να τα αποθηκεύσετε και τοπικά στη συσκευή σας…

[app 601171302]

Σίγουρα θα προσέξατε τον παρελθοντικό χρόνο που χρησιμοποίησα, γιατί απλούστατα, δεν τα κάνει πια! Η ανάπτυξη της συγκεκριμένης εφαρμογής έπαψε να υφίσταται, και μόλις χτες το ανακάλυψα που προσπαθούσα να την εγκαταστήσω στο καινούριο μου iPhone! Μετά απο εκτενές ψάξιμο στο App Store και φυσικά μετά απο κυριολεκτικό ξεσκόνισμα στο iTunes μου και στις αγορασμένες μου εφαρμογές, το TubeBox παρέμενε άφαντο! Το μόνο που μου θύμιζε οτι υπήρχε κάποτε τέτοιο application είναι το iPad μου στο οποίο η εφαρμογή υφίσταται ακόμα μιας και ήταν ήδη εγκαταστημένη!

Επικοινώνησα μέσω email με το support, και πράγμα που με εξέπληξε, απάντησαν λύνοντας μου όλες τις απορίες! Το συμπέρασμα που άγεται είναι, πως για κάποιους λόγους που δεν εξηγούνται, η ανάπτυξη του TubeBox έπρεπε να σταματήσει, και τη θέση του πήρε το Instatube που κάνει ο,τι έκανε και ο πρόγονος του, αν και κρατάμε μια επιφύλαξη στο κομμάτι “download video” γιατί δεν το είδαμε κάπου στην περιγραφή της νέας εφαρμογής! Βέβαια κάτι που με ενόχλησε είναι, πως ο κύριος που μου απάντησε, παρότι ευγενέστατος και επεξηγηματικός, με κάλεσε να αγοράσω ξανά μια εφαρμογή που δεν έχασα απο δική μου υπαιτιότητα και δεν τη βρίσκω καν στις αγορασμένες μου εφαρμογές. Όταν αντέδρασα, και νομίζω δικαίως γιατί δεν είναι κάποια φτηνή εφαρμογή, μου απάντησε πως μέσα στις επόμενες 5 ώρες, για όλους τους ήδη κατόχους του TubeBox, η νέα εφαρμογή Instatube θα είναι δωρεάν ώστε να την κάνουμε restore! Έτσι για την ιστορία, σας παραθέτω και τη συνομιλία μας, η οποία δε διεξήχθη και στα άπταιστα αγγλικά όπως θα διαπιστώσετε!

TubeBox for iPhone and iPad email Support greekiphone

 

 

Για όσους δεν είναι ήδη κάτοχοι της εφαρμογής TubeBox, η χρέωση προφανώς για το διάδοχο της ισχύει κανονικά, και θα τη βρείτε στο App Store στην τιμή των €1.79.

One thought on “Instatube – Ήρθε ο αντικαταστάτης του TubeBox!

Comments are closed.