iPhone 5S – νέες φωτογραφίες που το απεικονίζουν!

iphone_5s_interior greekiphone

Το πάντα εγκαίρως ενημερωμένο MacRumors, σήμερα δημοσιεύει 2 νέες φωτογραφίες του επερχόμενου iPhone 5S, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει κάπου το φθινόπωρο του 2013.

Κρίνοντας απο τις φωτογραφίες, θα μπορούσαμε με μια σχετική ασφάλεια να πούμε, πως ο εξωτερικός σχεδιασμός της συσκευής είναι σχεδόν ίδιος με  αυτόν του iPhone 5. Με μια πιο προσεκτική ματιά στα ενδότερα της συσκευής όμως, διακρίνουμε τα παρακάτω:

  • Η Logic Board, μοιάζει να είναι η ίδια με αυτή που είχε διαρρεύσει προ ολίγου καιρού στο διαδίκτυο με λίγο πιο γωνιώδεις και στενές άκρες, καθώς και ένα καινούριο layout για connectors. 
  • Η CPU δεν φέρει αυτή τη φορά το χαρακτηριστικό “Α” που διακρίνει όλες τις iOS συσκευές, και δεν μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε αν πρόκειται για τον Α6 επεξεργαστή που “φορά” το iPhone 5, ή είναι κάτι εντελώς νέο που δεν έχει ονομαστεί “Α” για συγκεκριμένους λόγους. Κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολο στην αναγνώριση του ο κωδικός ημερομηνίας “1243” που αναγράφεται πάνω, και ουσιαστικά εννοεί πως κατασκευάστηκε την 43η εβδομάδα του 2012 (περίπου τέλη Οκτώβρη). Πρόκειται λοιπόν για έναν ακόμα Α6 ή κάτι εντελώς νέο;
  • Η μπαταρία φέρει κωδικό διαφορετικό απο αυτόν του iPhone 5, και καθώς φαίνεται πρόκειται να είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας σε σχέση με αυτή του iPhone 5. Παρουσιάζει επίσης σημεία με κενά “κουτάκια”, όπου συνήθως εκεί τυπώνονται διάφορα logos. Κάτι που μας επιτρέπει να συμπεράνουμε ίσως πως πρόκειται για την αυθεντική μπαταρία, η οποία όμως ακόμα υπόκειται σε βελτιώσεις.
  • Τέλος το εξωτερικό μέρος της συσκευής, φαίνεται πως θα διαφοροποιηθεί απο την ύπαρξη διπλού led flash, και ίσως και μεγαλύτερης κάμερας, κάτι που επιβεβαιώνεται απο την παρακάτω φωτογραφία.

iphone_5s_rear greekiphone

 

Αναμένουμε να δούμε πόσες απο τις αρχικές εκτιμήσεις επιβεβαιώθηκαν, καθώς επίσης και αν όντως υπάρξουν φθηνότερης σειράς iPhones. Περισσότερα, το φθινόπωρο μάλλον!

[via MacRumors]