Pocket Tripod- iPhone stand σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας!

Pocket Tripod an iPhone stand in the size of a credit card greekiphone

Προσωπικά, αγαπώ και παρακολουθώ τα projects που “τρέχουν” στο Kickstarter γιατί όπως έχω ξαναγράψει, μου αρέσουν οι παρθένες ιδέες!

Αυτή τη φορά, αυτό που μου κέντρισε την προσοχή, δεν ήταν άλλο απο το Tripod! Είναι ένα iPhone stand, που για τους λάτρεις των φωτογραφιών μέσω iPhone όπως είμαι και εγώ, είναι πραγματικά ένα must have απόκτημα! Γιατί όμως είναι τόσο ξεχωριστό;

Ο λόγος είναι κατ’ εμένα, τόσο το design του, όσο και το μέγεθός του! Το Tripod είναι τόσο μικρό και τόσο λεπτό, που με την κατάλληλη αναδίπλωση των κομματιών που απαρτίζεται, αποκτά το μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας! Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μπορείτε να το έχετε παντού μαζί σας, και να το χρησιμοποιήσετε με όποιο τρόπο θα σας διευκόλυνε ανα περίσταση η χρήση ενός stand!

Pocket Tripod an iPhone stand in the size of a credit card greekiphone

Το design του απο την άλλη το καθιστά ικανό να διπλώσει με πολλούς τρόπους, κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να στηρίζεται το αγαπημένο σας iPhone τόσο σε οριζόντια (landscape mode), όσο και σε κάθετη θέση (portrait mode), που η κάθε μια με τη σειρά της θέση, λόγω του εργονομικού σχεδιασμού του Pocket Tripod, έχει και διάφορες γωνίες και κλίσεις στη στήριξη της συσκευής! Αν μπερδευτήκατε λιγάκι, σίγουρα το βίντεο μέσα στη σελίδα του Kickstarter όπου “τρέχει” το project, θα σας διαφωτίσει καταλλήλως!

Το Pocket Tripod μπορείτε να το αποκτήσετε στα $20, κι έπειτα να κάνετε μια μεγάλη υπομονή μέχρι και το Νοέμβριο όπου και θα σας αποσταλεί! Καλές αγορές!