Επιστροφή χρημάτων απο το App Store; Γίνεται!

how to get refund from App Store greekiphone

Κάποιες φορές, είτε απο βιασύνη είτε γιατί παρασυρθήκαμε απο τις κριτικές, αγοράσαμε εφαρμογές οι οποίες έτυχε και δε μας έκαναν τη δουλειά όπως θα επιθυμούσαμε, είτε ήταν προβληματικές απο μόνες τους και τύγχανε να “σκάνε” απανωτά χωρίς να καταφέρουμε να τις δουλέψουμε. Και λοιπόν χάσαμε τα χρήματα μας; Μάλλον όχι…

Αν και η Apple τονίζει στους όρους χρήσης (με τους οποίους συμφωνούμε όταν δημιουργούμε το Apple ID μας) πως κάθε αγορά είναι και τελειωτική, υπάρχει πάντα η πιθανότητα μέσω της διαδικασίας που θα περιγράψουμε στη συνέχεια, να μας δοθεί επιστροφή χρημάτων αν μια εφαρμογή που μόλις αγοράσαμε δε μας καλύπτει. Ας δούμε λοιπόν τον τρόπο που γίνεται αυτό:

Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να ανοίξετε το iTunes, να μπείτε στο Account σας (δεξιά πάνω γωνία), και μετά να μπείτε στο Purchase History. Αφού πατήσετε να δείτε όλες σας τις αγορές, επιλέξτε απο τη λίστα ποιά εφαρμογή δεν ικανοποιήσε τις ανάγκες σας. Εκεί θα πατήσετε την επιλογή Report a Problem, και αφού συμπληρώσετε μια φόρμα αιτιολόγησης της απόφασης σας, το επόμενο βήμα είναι να κάνετε Sumbit. Λογικά οι οθόνες που θα αντικρύσετε μπροστά σας, θα μοιάζουν με τις παρακάτω:

App Store refund greekiphone

App Store refund 2 greekiphone

App Store refund 3 greekiphone

 

Αν και δεν είναι βέβαιο πως θα σας επιστραφούν χρήματα, είναι κάτι που όπως είπαμε έχει όμως μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας! Λογικά σε κάμποσες μέρες απο τη στιγμή που ακολουθήσατε τη διαδικασία, θα έχετε νέα σχετικά με την εξέλιξη του αιτήματος σας. Αξίζει να δοκιμάσετε!

2 thoughts on “Επιστροφή χρημάτων απο το App Store; Γίνεται!

Comments are closed.