Το Mailbox Εξαγοράστηκε απο το Dropbox!

dropbox acquired mailbox greekiphone

Το Mailbox, για το οποίο σας είχαμε κάνει λόγο λίγο καιρό πρίν, είναι μια εφαρμογή η οποία προάγει τα email σας και τον τρόπο που τα χρησιμοποιείτε, ένα βήμα παραπέρα.

[app 576502633]

Εξαιτίας προφανώς της διαφορετικής φιλοσοφίας που η εφαρμογή αυτή διέπεται, έτυχε και καθολικής αποδοχής απο τους iOS χρήστες, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής προκειμένου να μπορεί κάποιος να την χρησιμοποιήσει. Το πρόβλημα αυτό δείχνει μάλλον να αποτελεί παρελθόν, μιας και η Orchestra, η εταιρεία που κρύβεται πίσω απο την ανάπτυξη του Mailbox, εξαγοράστηκε απο τη γνωστή σε όλους μας Dropbox.

Σύμφωνα με τη δήλωση της Orchestra λοιπόν, η κίνηση αυτή δεν αποσκοπεί στην εγκατάληψη της ανάπτυξης του Mailbox, μα το ακριβώς ανάποδο! Ο βασικός σκοπός είναι να μπορέσουν ταχύτερα να εξυπηρετηθούν οι χιλιάδες χρήστες που βρίσκονται καιρό τώρα στην αναμονή, κι αυτό χάρη στους servers της Dropbox που χρόνια τώρα φιλοξενούν τα αρχεία μας στο “ιδεατό συννεφάκι”, δίνοντας μας την ευκολία να τα έχουμε όπου και όποτε το επιθυμούμε.

Πιο συγκεκριμένα, η Orchestra στο blog της ανάρτησε το παρακάτω post βάσει του οποίου εξάγουμε και τα παραπάνω συμπεράσματα:

Enter Dropbox, the team from San Francisco who helps over 100M people bring their photos, docs, and videos with them anywhere. They’re a profoundly talented bunch who build great tools that make work frictionless, and Mailbox fits Dropbox’s mission like a glove. Plus, they’ve got a ton of experience scaling services and are experts at handling people’s data with care. In short, Dropbox is our kind of company.

 

Την εφαρμογή Mailbox, θα τη βρείτε δωρεάν στο App Store και είναι μια universal εφαρμογή! Εμείς απλά να ευχηθούμε τα καλύτερα, γιατί παρότι προς στιγμήν εξυπηρετεί μόνο το Gmail, αξίζει!

One thought on “Το Mailbox Εξαγοράστηκε απο το Dropbox!

Comments are closed.