Logitech Ultrathin keyboard – τώρα και στο iPad mini!

Logithech Ultrathin for iPad mini - Greek iPhone

Η Logitech, καιρό τώρα έχει κυκλοφορήσει ένα φορητό πληκτρολόγιο για το iPad 2, 3, 4 το οποίο λειτουργεί και σαν προστατευτικό cover! Για όσους χρειάζονται physical πληκτρολόγια κι όχι την αίσθηση του “εικονικού” πληκτρολογίου, είναι ένα must have gadget!

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου λοιπόν να ικανοποιηθούν και οι κάτοχοι iPad mini, μιας και το ίδιο ακριβώς concept, η εταιρεία το μεταφέρει και για το “μικρό” iPad, και ήδη δέχεται προπαραγγελείες ευελπιστώντας να είναι έτοιμες προς αποστολή ήδη μέσα στο μήνα! Θα διατίθεται σε 2 χρώματα, όπως και ο προκάτοχός του, που είναι το λευκό ή το μαύρο, τα πλήκτρα δεν έχουν αλλάξει μέγεθος ώστε να βολεύει ακόμα και τα πιο “απαιτητικά” δάχτυλα, και η φιλοσοφία είναι ακριβώς ίδια, μιας και αυτό έχει επίσης τους, κλασσικούς πια, μαγνήτες που “ξυπνούν” τη συσκευή ή τη θέτουν σε sleep mode!

Η τιμή του ανακοινώθηκε στα $79.99 και παρά τον έντονο ανταγωνισμό απο τις αντίστοιχες προτάσεις της Archos και της Zagg, αναμένεται να τα πάει εξίσου καλά με τον προκάτοχό του!

[via 9to5Mac]

One thought on “Logitech Ultrathin keyboard – τώρα και στο iPad mini!

Comments are closed.