Bitcasa – Ήρθε και θα μείνει!

bitcasa cloud space for iPhone iPad greekiphone

Τι θα λέγατε αν σας χάριζαν 10gb free αποθηκευτικού χώρου; Λοιπόν, αν και σας το είπαμε λίγο απότομα, δεν είναι αναληθές! Το Bitcasa, ένα νέο cloud app, ήρθε για να μείνει χτυπώντας τον ανταγωνισμό στα ίσια!

[app 588282093]

Το Bitcasa της ομώνυμης εταιρείας, έκανε την εμφάνιση του πριν μερικές μέρες στο App Store κι έκανε τους πάντες να μιλούν γι αυτό! Πρόκειται στην ουσία για ένα cloud application που σας προσφέρει κατά την εγγραφή σας κιόλας, 10gb αποθηκευτικού χώρου για να διαφυλάξετε τα προσωπικά σας αρχεία, ο,τι κι αν αυτά αφορούν, και να έχετε πρόσβαση σε αυτά απο παντού! Η υπηρεσία είναι συνδρομητική, και σε περίπτωση που δεν σας καλύπτει ο χώρος που σας χαρίζεται, τότε μπορείτε με κάποιο ποσό που θα καταβάλετε είτε χρονιαία, είτε μηνιαία να αυξήσετε το χώρο που σας παρέχεται, κυριολεκτικά… απεριόριστα!

Με το Bitcasa, μπορείτε να κάνετε τα παρακάτω:

• Να διαφυλάξετε στην “τσέπη” σας όλα σας τα αρχεία, ακόμα κι όσα είναι στον υπολογιστή σας.
• Να ορίσετε ως “Favorites” διάφορα αρχεία σας στα οποία θα έχετε πρόσβαση και offline.
• Να έχετε πρόσβαση σε όλες σας τις φωτό και τα βίντεο, ακόμα κι αυτά που δεν είναι στο iPhone/iPad.
• Να μοιράζεστε άμεσα και γρήγορα, όποιο αρχείο σας επιθυμείτε με όποιον το επιθυμείτε.
• Να εξουσιοδοτήσετε το Bitcasa να ανεβάζει αυτόματα στο cloud ο,τι φωτό και βίντεο τραβάτε κάθε στιγμή.

Πρόκειται για universal εφαρμογή και θα την βρείτε στο App Store δωρεάν! Προσωπική μας γνώμη; Αξίζει μια δοκιμή, αν και η εφαρμογή για iPhone crash-αρει συχνά! Αποθηκευτικός χώρος δεν πάει ποτέ χαμένος κι ανεκμετάλλευτος όμως! Σωστά; Κι όσο για την εφαρμογή… θεωρούμε πως θα αναβαθμιστεί άμεσα!