CES 2013 – πρωτότυπα iOS αξεσουάρ

CES 2013-580-75

Η CES, το πιο πολυπόθητο event των απανταχού gadget lovers κάθε χρόνο, έχει πάντα κάτι ενδιαφέρον και πρωτότυπο να μας αποκαλύψει… Σύμφωνα με το πάντα ενημερωμένο 9to5Mac, 2 νέα πολύ ενδιαφέροντα αξεσουάρ θα κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά το προσεχές διάστημα!

Το πρώτο, μας έρχεται απο την Κίνα και την εταιρία E-tek, και πρόκειται για μια συσκευή μασάζ. Το i-Massager, όπως ονομάζεται, που φέρει και πιστοποίηση προϊόντος TENS, θα ελέγχεται μέσω της iOS συσκευής σας, χρησιμοποιώντας αντίστοιχη δική του εφαρμογή. Με απλά λόγια, μέσω αυτής, θα δίνεται στο χρήστη η δυνατότητα να ελέγξει την συχνότητα, καθώς και την ευαισθησία των δονήσεων που θα του ασκούνται, καθώς επίσης και να αποθηκεύει τον αγαπημένο του τρόπο άσκησης μασάζ, για μελλοντική χρήση και απουσία της iOS συσκευής του! Θα είναι συμβατό και με συσκευές με τον κλασσικό 30-pin connector καθώς και τον Lightning, και η τιμή του υπολογίζεται κάπου πίσω απο $100.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PlRkhIS1VD4

Παρόλα αυτά, μια ακόμα συσκευή μασάζ έκανε την εμφανισή της πέρα απο το i-Massager, και δεν είναι άλλο απο το BodyRhythm! Πρόκειται για ένα δονούμενο γιλέκο, το οποίο έκανε την εμφανισή του και στο Kickstarter σήμερα το πρωί! Το BodyRhythm έχει τη δυνατότητα να συγχρονίζεται με τη μουσική της iOS συσκευής σας και να δονείται αναλόγως το ρυθμό του τραγουδιού που παίζει τη στιγμή εκείνη. Φυσικά, και αυτό συνοδεύεται απο αντίστοιχη εφαρμογή, κι αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το Μάρτιο στην τιμή των $149.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=krjP-cLAbeA

Και μιας και τόση ώρα το ρίξαμε στις δονήσεις, ας αναφέρουμε για την ιστορία, πως η OhMiBod παρουσίασε την τελευταία σειρά δονητών της ελεγχόμενων απο την iOS συσκευή μας…

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-7AWBl1OdBo

Οι συσκευές του μέλλοντος άραγε, ή όχι;

[via 9to5Mac]