AppleTV 3,2 – Νέα συσκευή ή Ανανεωμένο Apple TV;

Appletv 32 new firmware enhanced functions Greek iPhone

Μαζί με την κυκλοφορία του iOS 6 για iPhone, iPad και iPod touch και την κυκλοφορία του Apple TV iOS 5.2 που είδαμε νωρίτερα υπάρχει και ένα νέο firmware που δείχνει ότι η Apple ετοιμάζει μια νέα συσκευή.

Η συσκευή φέρνει το Model Indentifier AppleTV 3,2 το οποίο αναφέρεται σε κάποιο hardware που πρόκειται να κυκλοφορήσει, όμως σίγουρα δεν μιλάμε για κάποια καινούρια συσκευή αλλά για κάποιο αναβαθμισμένο Apple TV ίσως με ποιο γρήγορο επεξεργαστή για να μπορεί να αντιμετωπίσει τις ανάγκες των χρηστών για το iTunes in the Cloud και όλες τις νέες δυνατότητες.

Το νέο firmware που κυκλοφόρησε (iOS 5.2) φέρνει δυνατότητα για Bluetooth πληκτρολόγιο και ίσως για κάποιο τρόπο χειρισμού. Εκτός από το Apple Bluetooth πληκτρολόγιο μπορούμε να βρούμε μερικά ακόμα συμαβατά εδώ.

Το iDownloadBlog αναφέρει σε ένα πρόσφατο άρθρο του τι θα μπορούσε να είναι αυτός ο νέος κωδικός συσκευής.

Το 9to5Mac αναφέρει απλά ότι αυτό μπορεί να είναι το Apple TV με ένα νέο set chip που θα κάνει το ίδιο με τα υπάρχοντα μοντέλα ή ακόμα και κάποια νέα συσκευή που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα ίσως με κάποια ενσωματωμένη LCD.

Η Apple πάντως αναφέρεται σε αυτό το Apple TV με τον κωδικό J33I όπως μπορούμε να δούμε και στο MacRumors ενώ το Apple TV 3ης γενιάς που ήδη υπάρχει στην αγορά έχει τον κωδικό J33. Ίσως λοιπόν το I να αναφέρεται σε κάποιο international μοντέλο του Apple TV.

[via 9to5Mac]