Eton Rukus Bluetooth ηχεία με ηλιακή ενέργεια

Eton solar ces 2013

Η Eton, είναι μια εταιρία αρκετά γνωστή για τα πολύ δυνατά ράδιο και τα αξεσουάρ ήχου που παρέχει και πρόσφατα ανακοίνωσε μερικά νέα προιόντα για iOS συσκευές που δουλεύουν με ηλιακή ενέργεια.

Στα νέα προιόντα μπορούμε να δούμε το Rugged Rukus και το Rukus XL που εμφανίζονται και στην παραπάνω φωτογραφία και πρόκειται για bluetooth ηχεία τα οποία έχουν την δυνατότητα να φορτίζουν συσκευές από USB port και άλλα.

RukusXLS front angle CMYK

Το Rokus XL έχει μια μεγάλη ηλιακή πλάκα το οποίο παρέχει συνεχόμενο streaming μουσικής και θέλει μόνο 5 ώρες για να φορτίσει κάτω από τον ήλιο αλλά πάντα υπάρχει και η δυνατότητα φόρτισης με ρεύμα, όσο για τον ήχο, το 9to5Mac αναφέρει ότι ήταν πολύ εντυπωσιακός. Σύμφωνα με την εταιρία το Rukus XL παρέχει 22W stereo ήχο που φέρνουν τα 2 tweeters, τα 2 woofer, οι 4 θερμαντήρες και το κουμπάκι bass booster. Επίσης το Rukus XL έχει μια μικρή “πόρτα” για το iPhone και παρέχει USB port για να μπορέσουμε να συνδέσουμε και να φορτίσουμε τις συσκευές μας. Η τιμή του θα είναι $200 και η Eton σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το 2ο τρίμηνο του 2013.

RuggedRukus AngleTop

Το ηχείο που βλέπουμε με τα ωραία χρώματα είναι το μικρότερο μοντέλο Rugged Rukus που δίνει επίσης 8+ ώρες μουσικής με μόνο 5 ώρες φόρτιση κάτω από τον ήλιο και διαφέρει πολύ επειδή είναι πιο φορητό από το άλλο. Πρόσθετα ενώ είναι πιο ελαφρύ από το XL έχει λουράκια με τα οποία μπορούμε να το βάλουμε πάνω σε backpack ή οπουδήποτε κάνοντας το μια καλή λύση για όλους αυτούς που θέλουν να έχουν ηχεία μαζί τους ενώ είναι στην παραλία, την πισίνα κτλ. Το κόστος του θα είναι $99 και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013.

Για όσους ψάχνουν να βρούνε κάτι από την Eton που υπάρχει ήδη στο εμπόριο, υπάρχει το Rukus Solar σε τρία διαφορετικά χρώματα με τις ίδιες περίπου δυνατότητες όπως το Rugged Rukus και το Rukus XL και κοστίζει $150.