Pebble – έρχεται μές στον Ιανουάριο!

Screen Shot 2013-01-10 at 11.15.35 μ.μ.

Pebble Smartwatch… Το πρωτοσυναντήσαμε ως ένα ακόμα project στο Kickstarter, που ζητούσε μια ευκαιρία να βγεί στην παραγωγή!

Το Pebble Smartwatch, που θυμίζει πράγματι βότσαλο στο σχήμα του, πρόκειται για ένα ακόμα ρολόι, που διαφέρει πολύ απο τα συνηθισμένα! Καταγράφοντας ενα μοναδικό ρεκόρ στο Kickstarter με παραγγελίες που έφτασαν τις 85.000, είναι πλέον έτοιμο για αποστολή!

Σύμφωνα με το The Verge, το οποίο κάνει μια εκτενή αναφορά στο Pebble, ο CEO της εταιρίας Eric Migicovsky δήλωσε σήμερα στη CES, πως παρά τα όποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της παραγωγής, η διαδικασία αποστολής του προϊόντος θα ξεκινήσει στις 23 Ιανουαρίου 2013.

Παρόλα αυτά, αξίζει να αναφέρουμε, πως η ιστορία του Pebble Smartwatch δεν ξεκίνησε τόσο ευοίωνα, και σαφώς δεν είναι κάποιο καινούριο project! O Eric Migicovsky συνέλαβε την ιδέα της κατασκευής του το 2008, κι ενω ακόμα ήταν φοιτητής. Αρχική ιδέα ήταν να λειτουργεί για συσκευές της RIM, κι όταν πέρασε στην παραγωγή το 2009, το μόνο που κατάφερε ήταν να πουλήσει 1.500 κομμάτια!

Η γραμμή παραγωγής έχει μεταφερθεί στην Κίνα, και σύμφωνα με τον Eric Migicovsky, μπορεί και παράγει εβδομαδιαίως περίπου 15.000 κομμάτια. Ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον του Pebble, και παρότι δεν είναι σε θέση ακόμα να μας εγγυηθεί το πόσο σύντομα θα ύπαρξει πλήθος εφαρμογών γι αυτό, εγγυάται με βεβαιότητα πως το hardware του, αποτελείται απο τα “σωστά υλικά” που προφανώς, εικάζουμε εμείς, θα του εξασφαλίσει γρήγορα την επιτυχία!

[via The Verge]