OCDock, ένα διαφορετικό dock για το iPhone

NewImage

Ένα χαρακτηριστικό των συσκευών της Apple είναι το design τους. Είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να αγοράσει κάποιος ένα iPhone ή ένα iMac για παράδειγμα. Αν έχετε πειστεί από την Apple και έχετε στην κατοχή σας iPhone και iMac τότε το OCDock είναι φτιαγμένο για εσάς και σίγουρα θα το λατρέψετε!

NewImage

Θα σκεφτείτε, κι άλλο dock; Όχι, το OCDock δεν είναι ένα απλό dock. Είναι ένα dock σχεδιασμένο για την εργονομία και την ομορφία του γραφείου σας. Δεν πιάνει καθόλου χώρο καθώς, όπως είδατε και στην παραπάνω φωτογραφία ενσωματώνεται πάνω στο iMac ή στην Apple οθόνη σας!

NewImage

Όπως θα παρατηρήσατε στις φωτογραφίες δεν υπάρχει κάποιο καλώδιο που να φαίνεται. Το καλώδιο είναι ένα δημιούργημα της εταιρίας με σκοπό να περνάει κάτω από το iMac χωρίς να το ανασηκώνει.

NewImage

 

NewImage

Το OCDock κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις. Την OCDock και την OCDock Mini. Η πρώτη έκδοση είναι φτιαγμένη για να μπορείτε να χρησιμοποιείται το Dock με κάποια θήκη ενώ η δεύτερη είναι για χρήση χωρίς θήκη ή με κάποια πολύ λεπτή θήκη. Οι εκδόσεις βγαίνουν και για 4/4S και για iPhone 5.

NewImageNewImage

Αν κάποιος αγοράσει την έκδοση για 4S και στη συνέχεια αγοράσει iPhone 5, μπορεί να αναβαθμίσει το dock του!

NewImage

Το OCDock είναι ακόμα ένα kickstarter project το οποίο φυσικά πάει πολύ καλά και έχει τρομερή υποστήριξη!